22 May 2006, 03:41 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Gecenin Sustuğu Yerde...
Gecenin Sustuğu Yerde... Gecenin sustuğu yerde başla söze..Ay bir yana düşsün, sen bir yana.. Öyle aç ki mavilerini Yürek yansın Söz sussun Hani hüzünler vardır bilirsin Bir yüzü acıbir gülüş Öte yüzü ateş olur yakar Hani gülüşler vardır Tam kavradım derken uçuverir elinden Hani aşklar vardır Sende senden öte Can koyarsın da sen O kıvrılır yalpa yalpa Yitik bir söz olur, kalır içinde Kurşun gibi taşırsın da göğsünde Hançer acısı duyarsın yine de sırtında Tutamadığın elleri düşünürsün Susuz kalır bir yanın Öpemediğin dudakları düşünürsün Ürkek, çocuksu, garip Durdurulmaz çığ olur yüreğin Acıyı bilirsin Açılmaz kimselere İnceden bir iç kanamadır Gelmez olur beklediğin Gelse de görmez olur Anlamını yitir kelimeler Kalemin bile tanımaz parmaklarını İşte tam da o anda ...Gecenin sustuğu yerde başla söze... |
22 May 2006, 13:51 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
834
Üyelik T.:
11 April 2006
Arkadaşları:0
|
Gecenin Sustuğu Yerde...
Şimdi gidiyorsun, bırakmadan...
Susuyorsun, anlatarak... Biter mi bu... Büyü... Büyüyeceğiz! Korkmuyorum: Seviyorum! Yüreğimin bir kıyısında fırtına Öbür kıyısında ağustos, Orta yerinde sen... Yer ayırdım sevince de hüzne de... Gelince hepsi seninle olsun diye! Ben şimdi kalarak, bekleyerek, susarak, anlayarak, dinleyerek, okşayarak büyüttüm Beşiğinde, elime doğmuştu sevdan! Seninle yürümek içindi uykusu... Elinde yeşermek için ıslandı yağmurda... Gözünde parlamak için sakındı karanlıktan... Gelince göreceksin tanıyacaksın bak! Özleyerek gezdiğin köşe bucak.... Sevda kucaklasın seni, Şarkılarla dillensin, Anlatsın Bırak!
23 May 2006, 05:04 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Gecenin Sustuğu Yerde...
Hiç bir insanı unutmak, bir insandan vazgeçmek, Bir insanı
hayatından sonsuza kadar çıkartmak zorunda kaldın mı.? Hani ölmüş gibi, hani uzatsan da elini tutamayacağını bilmek gibi. Her an kapından içeri gülümseyerek gireceğini bekleyip ama aslında. Hiç gelmeyeceğini bilmen gibi. Ne zor şey değil mi ölmediğini bilmek, Ama ölmüş gibi ulaşılmaz olması artık o insanın sana. Ne kadar katlanılmaz bir gerçek değil mi, sen hala bu kadar sevgili iken.? Özlemek, bu kadar özlemek, etini kemiğini yakarcasına özlemek. Çok kötü değil mi? Bu kadar özleyip onu görememek, ona dokunamamak onu işitememek. Artık sonunun "di" li hali değil mi? Biliyorsun değil mi. Ne kadar umutsuz bir arayıştır o, Kalabalık caddelerde geçen binlerce yüze bakmak. Belki bir kez daha görebilmek için o yüzü. Belki biraz önce geçti bu kaldırımdan diye düşünmek. Belki şu an arkamda yürüyen insanların içinde bir yerde demek. Belki şu an üzerimdedir gözleri diye paranoyalar yaşamak ne zordur Değil mi? Ne kadar eritir insanı fark etmeden. Sen de biliyorsun değil mi bunları? Bir sinema koltuğunda sende iki kişi gibi oturdun mu hiç? Hiç iki kişi gibi zevk aldın mı bir konserden yalnız başına. Güzel bir kafe keşfettiğinde, Güzel bir film seyrettiğinde, Güzel bir şarkı dinlediğinde, güzellikleri oranında eksik kaldıklarını hissettin mi. Paylaşamadığın için onunla. Hiç iki kişilik beyninle yarım insan olabildin mi? Baktığında aynada yüzünün yarısını gördüğün oldu mu hiç? Sana hayatındaki en büyük yoksunluğu yaşatandan Nefret edemediğin Oldu mu hiç? Gözünün içine baka baka kolunu bacağını kesen bir insanın yüzüne, Sevgi dolu bir gülümseme ile bakabildiğin zamanlar oldu mu hiç? Hayatta inandığın bütün değerleri alt üst eden birisine aşk şiirleri Yazabildin mi?
23 May 2006, 10:20 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
834
Üyelik T.:
11 April 2006
|
Gecenin Sustuğu Yerde...
Hiç bir insanı unutmak, bir insandan vazgeçmek, Bir insanı
hayatından sonsuza kadar çıkartmak zorunda kaldın mı.? Hani ölmüş gibi, hani uzatsan da elini tutamayacağını bilmek gibi. Her an kapından içeri gülümseyerek gireceğini bekleyip ama aslında. Hiç gelmeyeceğini bilmen gibi. Ne zor şey değil mi ölmediğini bilmek, Ama ölmüş gibi ulaşılmaz olması artık o insanın sana. ellerine yüreğine sağlık canım....