18 May 2006, 18:29 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
831
Üyelik T.:
11 April 2006
Arkadaşları:0
AŞKTI O
AŞKTI O [size=18px]Aşktı o! Değiştiren tüm gecelerimi Aşktı o! Beni durup durup yenileyen Oydu, duygulu yapan hoyrat ellerimi Oydu, doludizgin gidişime dur diyen Bir bıçağın keskin yüzünde kan lekesiydim Aşktı yine beni yıkayan, arıtan su Böyle ak pak olacağımı bilir miydim? İçimde açmasaydı o sevmek duygusu Ben bir tutsağım şimdi sevgiye, gönüllü Çözmeyin ellerimi, zincirlerim kalsın Görsün prangalarım o doğacak günü Ve bu dünyaya aşk dolu şiirlerim kalsın Seninle her yerde güzel, her zaman yeni İstemem, sensiz hatırlamasınlar beni. herkez duysun tüm papatyamın en duygusal insanları ben gizemee aşığımmm ops: [/size]
19 May 2006, 15:58 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
810
Üyelik T.:
29 March 2006
|
tşk
Sessiz Aşk
Yıllar sonra bir gün benimle karşılaşınca Yüzüme bakıp sakın benden korkma Bu buruşmuş, ten bu çizgili yüz Bana senden sonra kalan tek hatıra. Elimdeki şişeye bakınca Ne olur sevgilim sakın bana kızma İnan bana bir tanem Bir damla bile içmezdim sen olsan yanımda Sus sevgilim sus sakın konuşma Yıllardır beklediğim mutluluğu bozma Ne olur gözlerini kaçırma benden Bakmak istedim bakamadım sana yıllarca Bu mutlulukta bitecek ve gideceksin Beni ikinci kez yine terkedeceksin Belki bir daha beni son kez Yine bu kaldırımlarda göreceksin Ahmet Çelikbilek
19 May 2006, 17:06 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
AŞKTI O
Çıksam içimden, hayatın perdesini aralasam Baksam ordan içeri Sonra aşkı tatsam Ve özgür bıraksam yıllardır hapsettiğim duyguları Ah aşk hep benle kalsan Yorgun zamanlarımda yaslansam sana Ah aşk yüreğimin sesi olsan İçimde tozlanmış sırlarımı anlatsam sana Biraz ayrılık biraz hüzün getirsen Alsam özlemini koynuma Sonra sarsam seni sımsıkı Ve atsam gençliğimi bitiren korkuları Ah aşk hep benle kalsan Uykusuz gecelerimde umut versen bana Ah aşk yüreğimin sesi olsan Karanlık sabahlarımda güneşi versen bana
19 May 2006, 17:26 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
834
Üyelik T.:
11 April 2006
|
AŞKTI O
SELAM KUPA BEYİ BJK
ELİNE SAĞLIK ARKADAŞIM MUTLULUKLAR SANA... Ve bu dünyaya aşk dolu şiirlerim kalsın Seninle her yerde güzel, her zaman yeni İstemem, sensiz hatırlamasınlar beni. herkez duysun tüm papatyamın en duygusal insanları ben gizemee aşığımmm
19 May 2006, 19:35 | Mesaj No:5 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
AŞKTI O
Seni hissetigimden beri ne zaman aynaya baksam kendimi bulamıyorum... Gözlerimde gözlerini,dudaklarımda gülüşünü görüyorum... Tenimde bir ürperti beliriyor... Bakabildiğim kadar ileride,dokunabildiğim kadar yakındasın... Ama hasret kalıyorum BEBEK YÜZLÜM gülüşüne...
|
20 May 2006, 02:59 | Mesaj No:6 |
Durumu:
Papatyam No :
831
Üyelik T.:
11 April 2006
tşk
[size=18px]herkeze tşk ediyorum bana şiirlerinizle ve yorumunuzla destek verdiğiniz için saolun [/size]
20 May 2006, 14:09 | Mesaj No:8 |
Durumu:
Papatyam No :
810
Üyelik T.:
29 March 2006
|
AŞKTI O
az önce bir kadının
karanlığa yürüyüşü oldu düşüncen.. tüm gecelerin biraz rüya tüm aşkların biraz yalan olduğu zamanlardı.. söylemiştim! ! yanıbaşımızdan ıslak elleri,soğuk esintisiyle yalan bir sevda geçti,görmedin.. ne değişir kırmızı olsa gökyüzü? deprem olsa,kar yağsa,ben ölsem.. ne değişir? aynı kadının.. en soğuk yüzü oldun o gece.. seferinden dönmüş bir çöl yorgunu kalbini satıyordu yok fiyatına.. sokak kalabalık ve karanlığı sebepti geceye.. ve artık şiirlerle görülebilen sevgili beni aramıyordu yanlışlıkla sokağa düşen gözyaşının silik ve tuzlu izinde.. çift kişilik bu yalan artık hangimizi seçerse o sussun önce! gerçi susuşun da acıtır.. gerçi bundan kime ne?
21 June 2009, 04:46 | Mesaj No:10 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Ynt: AŞKTI O
NiGhT AnGeLs senin aşkla maşkla ne işin var daha 10 yaşındasın sen durbakalım çok hızlı yaşıyorsun hayat uzun muş gibi hareket et ecel ne zaman olur bilinmezde sen 10 yaşında bu kadar bilgi paylaşımlarına nasıl katkıda bulıunuyorsun sen ya valla bıravo sana
|
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |