|
Fıkra Diyarı Ben Bugün Hiç Gülmedim, Hiç Neşelenmedim Diyenlere Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Eğlence Zamanı... |
|
Seçenekler |
17 May 2006, 16:40 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
Arkadaşları:0
|
Sınavlarde verilmiş süper cevaplar
Sınavlarde verilmiş süper cevaplar Sınavlarde verilmiş süper cevaplar : Çılgın felsefe hocası 100 puanlık tek soruyu yanındaki sandalyeyi göstererek sorar: - bana bu sandalyenin var olmadığını kanıtlayın!" 100 puan alan tek ki$inin cevabi ise sadece şudur: - Hangi sandalye ****************** İlkokul 3. sınıf Soru: Ormanların faydalarını sayınız. Cevap: Ormanların faydaları saymakla bitmez. Sonuç: Tam not ****************** Din hocası hz. muhammed ile hz. ali arasındaki bir diyalogu yazın demiş. Hani kitapta geçen özlü sözler tarzında, yanıtlardan biri söyleymiş hz.muhammed: "günaydın ali" hz.ali: "sana da günaydın muhammed nasılsın" ******************* seviye: üniversite ders: eğitim felsefesi sınav: bütünleme sınav şu sorudan ibarettir: - bildiğiniz iki soruyu yazıp cevaplayınız. yanlız bir sorun vardır derse hiç devam etmemiş öğrenci dersin içeriğini hiç bilmemektedir. dolayısıyla kendine sorabileceği iki adet soru da bulamamaktadır. beyninin derinliklerinden,dönemin ilk dersine girdiğini hatırlar. bu derste duyduğu cümleden de yeterli doneyi almış. soru 1: İlk milli eğitim bakanımız kimdir? cevap: hasan ali yücel soru 2: hasan ali yücel kimdir cevap:ilk milli eğitim bakanımızdır. işlem tamamlanmıştır... sınav sonucu:100 (yaşanmıştır...) ********************* soru; Ahmet Haşim'in en ünlü eserlerinin toplandığı eserin adı nedir cevap; best of ahmet haşim ************ deprem sırasında ortaya çıkan enerjiye ______ ______ denir." doğru cevap depremin magnitüdü'dür, fakat zeki bir arkadaşımız: "helal olsun" yanıtıyla okulda efsane olmayı başarmıştır. ****************** aşagıdaki konulara kısa ve etkili bir de değinen bir yazı yazın. 1. din 2. cinsellik 3. gizem cevap: Allahım! hamileyim. acaba kimden " http://www.fikrabul.com/fikrabul/oku...25/pn=/order=1
17 May 2006, 18:39 | Mesaj No:2 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
[size=18px]Hepsi çok komik reha abi..teşekkürler güldürdüğün için..[/size]
17 May 2006, 18:48 | Mesaj No:3 | |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Alıntı:
[size=18px]çok sağol reha abi :lol: :lol: :lol: [/size]
18 May 2006, 09:02 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
RS
ARKADAŞLAR BEĞENMENİZE SEVİNDİM. TEŞEKKÜRLER.
18 May 2006, 17:46 | Mesaj No:5 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
Karı koca 100 km hızla arabada gidiyorlarmış. Arabayı adam kullanıyormuş ve karısı birden "hayatım..." demiş, "seninle 15 yıl boyunca güzel bir beraberlik yaşadık... Ama artık ben boşanmak istiyorum."
Adam birşey söylememiş. Bu arada hızı 105'e çıkarmış, derken karısı "neden? diye soracağını biliyorum.." demiş. "Bunu nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum ama arkadaşın Joe ile birkaç aydır beraber oluyoruz ve üzgünüm ama yatakta o senden daha iyi..." Adam yine hiçbirşey söylememeye devam ederek hızı 110'a çıkarmış. Kadın devam etmiş. "Evi ben istiyorum..." Artık 120'le gidiyorlarmış. Adam hiçbirşey söylemiyormuş. Kadın "ayrıca.." demiş... "Bütün çeklerini, kredi kartlarını, arabayı da istiyorum..." Ve adam hızı 130'a çıkartmış. Hala bir şey söylemiyormuş. Kadın sormuş : "Hiçbirşey söylemeyecek misin? Sen hiç bir şey istemiyor musun?" Adam 140'a çıkmış ve cevaplamış : "Hayır, ben ihtiyacım olan her şeye sahibim." Kadın şaşırmış. "Öyle mi? Nedir o?" Ve araba karşıdaki duvara 150 km. hızla çarpmadan önce adam cevap vermiş : "AIRBAG BENDE!!!!!" KÜTÜPHANEDE Yeşil gözlü sarışının biri kütüphaneye girmiş. Dosdoğru bankoya Yürümüş. "Bir hamburger, bir patates ve bir de cola istiyorum" demiş. Bankodaki adam şaşkınlıkla sarışının yüzüne bakmış. Bizim yeşil mi yeşil Gözlü sarışın adamın anlamadığını sanıp bağırarak tekrarlamış : "BİR HAMBURGER, BİR PATATES BİR DE COLA İSTİYORUM!" Adam daha büyük bir şaşkınlıkla yanıtlamış : "Hanımefendi burası kütüphane..." Yeşil gözlü sarışın bunun üzerine "ohh, özür dilerim" deyip neredeyse fısıldayarak : "Bana bir hamburger, bir patates, bir de cola lütfen" demiş.
18 May 2006, 17:59 | Mesaj No:6 |
Durumu:
Papatyam No :
837
Üyelik T.:
12 April 2006
ODTÜ ÜNİVERSİTESİNDEKİ SINAVLARI OLDUKÇA ZOR GEÇEN BİR DERS HOCASI SINAVDA;
RİSKİ ANLATINIZ DİYE SORU SORAR BİR ÖGRENCİ: SINAV KAGIDINA BOMBOŞ VERİR VE 100 ALIR GÜZEL VE İLGİNÇ DEMİ!!!!