13 May 2006, 04:45 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Yağmur Ve Ben...
Yağmur Ve Ben... Saatt Gece 03.45 Yine Yağmur Yağıyor... Yine yağmur yağıyor imkansızım Gözyaşlarıma inat etmiş Benden daha çok ağlayacakmış Kime mi? Tabi sana imkansızım Ama olmuyor be Canımın İçi olmuyor Ne kadar İnat ederse etsin Geçemedi akan yaşlarımın hızını Penceremden beni seyretti Bende onu seyrettim Gel dedi bana Gel... Senin şu sonu gelmez aşkına Gel Beraber Ağlayalım O belki bana ağladı halime Senli Sessizliğime Ama ben sana ağladım imknasızın Sadece Sana Öyle ıslanmışım ki Kaç saat yürüdüm hatırlamıyorum Yağmur ve Ben Gecenin dost karanlığında Sensiz ve Sessiz bu sokaklarda Yürüdüm Saatlerce Şimdi İkimiz Ağlıyoruz Senli Sessizliğime Sende Yanağına Düşen Her Yağmur Damlasında Beni Hisset Yüreğinde... |
13 May 2006, 15:11 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Arkadaşları:0
Yağmur Ve Ben...
Düş gibi geliyor bana bu sevgi... Belki sana da öyle... Tül tül dağılan, ılık, akışkan bir düş... Bir yansıma, bir ışık oyunu... Gerçeğe ters düşürmüşüz kendimizi... Kendi elimizle, kendi gönlümüzle... Bir bilinmezlik, erişilmezlik, bir olağanüstülük var ortada... Anlayamıyorum...
Neden anlamak isteriz her şeyi derinlemesine?.. Neden varmak isteriz bir yerlere?.. Vardığımız ve varacağımız her sonun bir başlangıç olduğunu bile bile... Nerden geliyor bu tanrısal içgüdü?.. Beni sana iten, seni bana çeken?.. Sus! Yanıtlama sorumu!.. Yanıtlanmış olması değil, sezilmiş olması değerli... Ben sezdim, ya da öyle inandırdım kendimi; bozmak istemiyorum...