28 April 2006, 22:11 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Arkadaşları:0
Sitem
Sitem Sitem Gitmek istiyorum usulca kaçarcasına Bu gaflet diyarlarından göçmek istiyorum Sigaram hayallerim ve çıkarsız sevgim yeter bana diyorum Usulca gitmek istiyorum Ne annem ağıt yaksın arkamdan ne de sahte dostlarım timsah gözyaşları döksün Dolunay kadar yalnız ölüm kadar sessiz Usulca gitmek istiyorum İnsanların sahte kahkahalara boğulmadığı, birbiri ile yarışırcasına kuyularını kazmadığı yerler bulmak istiyorum Ne kadar bulamayacağımı bilsem de ! Usulca gitmek istiyorum Sevginin ve değerin anlamını bile bilmeyen insanların,sahte sevgi sözcüklerini duymak istemiyorum İsyan edercesine, usulca gitmek istiyorum Gözünü yükseklere dikip hırsları için şerefini ayaklar altına alan,eşya niyetine onurunu satan insanlar görmek istemiyorum Tiksinircesine , usulca gitmek istiyorum Değer verdiğim ve güvendiğim insanları sahtelikleri ile baş başa bırakıp Yazıklar olsun dercesine! Usulca gitmek istiyorum Ey Ölüm ey gerçeğin ta kendisi Beklide ben seni arıyor seni tarif ediyor seni istiyorum Çünkü sen de ne sahtelikler var ne de nankörlükler var.
28 April 2006, 22:23 | Mesaj No:2 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Sitem
Seninle olmanın en güzel yanı ne biliyormusun?
Elin elime degmeden avuclarımı terleten sıcaklıgını taa icimde hissetmek. Seninle olmanın en kötü yanı ne biliyor musun? ''Seni seviyorum'' sözcügü dilimin ucunu ısırırken her konusmamızda bos yere saatlerce havadan sudan söz etmek. Seninle olmanın en heyecanlı yanı ne biliyor musun? Aynı seyleri seninle aynı anda düsünmek birlikte aglamak gülmek. Ve buradayken bile seni cılgınca özlemek. Seninle olmanin en acı yanı ne biliyor musun? Seni hic tanmadıgım bir sürü insanlarla paylasmak.Senin yanında olan seninle konusan herkesi cocukca kıskanmak. Seninle olmanın en mutlu yani ne biliyor musun? Tanıdık birileriyle karsılasma tedirginligi ile yollarda yürümek yanyana...Elimdeki semsiyeye inat yagmurda ıslanmak birlikte.Elimde kırcicegiyle seni beklemek...Ayni mekanlarda aynı yiyecekleri yemek. Seninle olmanın en romantik yanı ne biliyor musun? Sensiz gecelerde sana söyleyemediklerim i yıldızlara aya anlatmak...Okudugum kitabın sayfalarında dinledigim sarkıların türkülerin siirlerin her mısrasında seni bulmak. Seninle olmanın en zor yanı ne biliyor musun? Seni kaybetme korkusuyla hayatta ilk kez tattıgım o tarifsiz duygularımı umut denizinin ortasında küreksiz bir sandala hapsetmek... Sevgili yerine yıllarca dost kalmayı basarmak.Yalın ayak yürümek bıcagın en keskin yerinde. Kanadıkca tuz yerine gözyaslarımı basmak yüregime. Seninle olmanın tek yan etkisi ne biliyor musun? Nereden bileceksin? Sen benimle hic olmadınki. Olsaydın avuclarım terlemezdi... Isırmazdım dilimin ucunu... Özlemezdim seni yanımdayken... Kıskanmazdım. Korkmazdım yollarda yürümekten. Islanmazdim yagmurlarda... Yıldızlara aya dert yanmaz böyle her sarkıda sarhos olmazdım. Korkmazdım seni kaybetmekten ayaklarım kan revan atlardım sandaldan denize... Ve her kulacta haykırırdım seni Ama sen hic benimle olmadin ki... YA AKLIN BAŞKA YERLERDEYDİ YA YÜREĞİN... CAN YUCEL |
28 April 2006, 22:44 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Sitem
Yüreğimin Acımasından Korkmadım
Acımaz Dedim Acısın, Acısada Senin İçin Değer Dedim Sevmekten Korkmadım Uğrunda Herşeyi Göze Alabilirim Dedim Mutlu Olmak İstedim Yanımda Ol Hep Benimle Ol Hep Benim Ol İstedim Ama Olmuyormuş Geçip Giden Zaman Yıllar Yollar İnsanlar Engel Oluyomuş Yürek Acıyomuş İşte Hemde Öyle Bi Acıyomus Ki Sevmekten Korkuyomuş İnsan Sevmek Kendini Ateşe Atmakmış Değer Vermekmiş Hasret Çekmekmiş Fedakarlık Etmekmiş Herşeyi Göze Almakmış Ve En Önemlisi SEvdiginden Vazgeçmekmiş
28 April 2006, 22:49 | Mesaj No:4 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Sitem
Gidenler...
Kalanlar... Asırların tartışması Hangisi için üzüntü duymalı Hangisi daha mutlu olmalı Herkes gidecek bir gün Ya da herkes geride kalacak bir gün Bu gözyaşları giden içinse Üzülme Çünkü o gittiğini bilmiyor,hiçbir şey hissetmiyor Eğer kalan içinse,kendin içinse Yalnızlığın,özlemin,boşluğun içinse Üzülme Sarıl yanındakilere Gidenin yerini tutması için değil, Yanındaki varlıkları hatırlamak için Alışmana yardımcı olacakları için Gidene ya da gerçeğe Eğer sadece,nedenini bilmediğin bir üzüntüdense Üzülme Giden gittiği için ağlama,kaldığı günler için gülümse Öteki türlü haksızlık olur Ölünen bir günse,yaşanan senelerce Ey dostlar,ben derim ki Öldüğüm gün kabrimde gülümseyin Eğer aranızda olmamdan memnun kaldıysanız Bir gün öldüğüm için üzüntüyle değil,bir zamanlar yaşadığım için mutlulukla anın beni Herkes gidecek, doğal olan bu Herkes dönecek özüne Siz sadece gülümseyin, memnuniyetinizi belli edin Belki o zaman bir gün bir yerlerde yeniden karşılaşır, yeniden yaşarız birlikteliğimizi... |
28 April 2006, 22:53 | Mesaj No:5 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Sitem
sensiz geçirdiğim ilk gece deil
biliyorum son da olmayacak ama ilk defa acıtıyor bu kadar yokluğun fazla bişey istemiyorum sadece ellerimi tut.. bak nasıl duracak o zaman gözyaşlarım beni ne kadar sevdiğini söylemene de gerek yok gözlerime bak,o yeter bana! yanımda ol,kokunu duyayım tamam fazlasını istemem....... üşüyorum biliomusun? aylardan ama ben üşüyorum işte.. ben üşüyünce hep sarılır,ısıtırdın şimdi de sarılsan geçerdi ama yoksun.... hem zaten beni üşüten yokluğun deil mi? ama bedenimin buz kesmesine rağmen kalbim hala sımsıcak sensizlik nasıl üşütüyorsa bedenimi sana olan aşkım da işte o denli sıcak tutuor yüreğimi.. "sensiz yaşayamam,ne olursun beni yalnız bırakma" demek istiyorum sana diyemiyorum... "gitme" demek geliyor içimden "boşver benimle kal" diyecek oluyorum yapamıyorum... üzüleceğini bildiğim için, tüm düşündüklerimi gözyaşlarım gibi içime akıtıyorum ama daha sonra tüm bu biriktirdiklerimin yaş olup gözlerimden akmasına engel olamıyorum,affet!! ama sakın sen beni düşünme tamam mı? sadece mutluluğu yakalamaya bak... ben üzülürüm,ağlarım,özlerim ama senin bi gülüşünle mutlu olup sabretmeyi de bilirim... yeter ki beni bırakma.. yeter ki yemin etsin ellerin benden başkasına dokunmayacağına... ve şunu sakın unutma BU KALP ATMAYA DEVAM EDİYORSA BİL Kİ SEBEBİ YALNIZ SENSİN
28 April 2006, 23:01 | Mesaj No:6 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Sitem
Olur ya bir gün dönersen
Hani beni bırakıp gittiğin bu yerlere Mükemmel olmalı gelişin Tüm baharlar sana çiçek açmalı Olur ya bir gün seversen beni Hani sevgisini istemdiğin bu yüreği Unutulmaz olmalı sevgimiz Tüm yaşananlara inat Olur ya mutluluk bize düşerse Sonsuz olmalı ve sınırsız olmalı Sessizliğe inat,bağıra bağıra Ve herkese haykırabilmeliyiz Sen gittin ya Hani yüreğim sende kaldı ya Mutlulukları aldın ya benden Acıları bana bıraktın ya hani Düşlerimin kırıntıları kalmış bende İşte bunlarla haykırıyorum şimdi Bak Duyuyor Musun? Olur ya seversen diye Olur ya gelirsen diye Olur ya mutlu oluruz diye Ve söylüyor Seni Seviyorum Diye Duyuyor Musun? Hiç Bir Zaman Duymayacağın, Duysanda Anlamayacağın Bir Çığıkta Sana Birikiyorum |
28 April 2006, 23:33 | Mesaj No:7 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Sitem
Duymak nedir bilir misin?
Duymak, ama anlatamamak Çemberini kıramamak kelimelerin. Tam dilinin ucuna gelmişken söyleyememek "Seviyorum" diyememek Yani ölümü yaşamak nedir bilir misin?
28 April 2006, 23:49 | Mesaj No:8 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Sitem
yüreğim karardı güneşim evine çekildi yine
yine dumanlı yine sisli geceler başladı ne sen ne de sana olan duygularım hiç bir sey net değil gözlerimde hangi ülkenin hangi zaman dilimindeyim zamana dair hiç bir belirti yok sadece saat başı acıyan sebebini hatırlayamadığım üçüncü derecede yanıklarım var yüreğimde iyileşmesini umduğum dermanını bulamadığım ve kendimle savaşlarım var sonuça bakmaksızın barışı bekleyen |
29 April 2006, 01:48 | Mesaj No:9 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Sitem
Neyim mi var diyorsun,durgunmuyum
Sence ben biliyormuyum neyim olduğunu Denizlere haykırıyorum dalgalar seni getiriyor bana Gözyaşlarımı gökyüzüne savuruyorum yağmurlar yağıyor toprağa Toprak sen kokuyor dağlara adını haykırsam çığlar düşüyor üzerime Neyim var gerçekten bilmiyorum Bir anda bütün dünyayı dize getirecek kadar güçlü Ama sana karşı gardımı düşürecek kadar merhametli oluyorum Mantığım ve kalbimin savaşında içimde yangınlar oluşuyor Dalgalara rağmen bıkmıyorum kumdan kaleler yapmaktan Kalbimdeki ritim bozuluğunun nedenide belli değil Sanırım ilaçı ve tedavisi olmayan bi hastalığın kurbanıyım Neyim var neyim yok bilemiyorum gerçekten bilmiyorum Bütün gittiğim yollar sana çıkar dönüşler hep yanına oluyor Geceleri uykum bölünüyor sabahalara kadar aklımı yoran sen oluyorsun Nedensiz telaşlar , garip kıskançlıklar hapsinde duvarlar üzerime yıkılıyor Gözyaşlarıma hakim olamıyorum ve duygularımada şaşırıyorum Sevinirsem çok seviniyor , üzülürsem çok üzülüyorum Her gün kendimle savaşıyorum sanırım aklımı kaçırıyorum Şimdi sen söyle sence benim neyim var ,ben bilmiyorum sanırım ölüyorum