25 April 2006, 20:08 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Arkadaşları:0
adın yağmur olsun
adın yağmur olsun adın yağmur olsun Ben yıllarca gelmeni bekleyim Sen hep kaç uzaklaş benden Eğer korkuyorsan. Bu korkunun zaferi olsun. Benim adım Hasret senin adın Gurbet olsun.. Yüreğim gecelerdir aç aşkına. Sende bir kerecik sev Allah Aşkına. Eğer sevmezsen. Bu yüreğimin ölümü olsun. Benim adım Makdul senin adın Katil olsun. Ben sana yazılmış bi kağıt parçasıyım. Sen o kağıdı alıp okuması gereken kişisin. Eğer okumazsan. O kağıdı ateşe korsun Benim adım Mektup senin adın Adres olsun. Ben sana şarkılar şiirler söyleyim. Sen dinle hiç birşey deme. Eğer dinlemezsen. Bütün umut çiçekleri solsun Benim adım Bülbül senin adın Gül olsun. Beni gerçekten sevdiğini bileyim. Çöllere düşeyim izini süreyim. Eğer seviyorsan Bu yüzyılın aşkı olsun. Benim adım Mecnun senin adın Leyla olsun. Yüreğim yılldardır susuz gibi kurak. Yüreğin yağmasını bilmeyen bi yağmur damlası giib ürkek Yağ artık yüreğime ne olacaksa olsun. Yüreğiim Yüreğinden gelen damlalarla hayat bulsun. Benim adım Toprak senin adın Yağmur olsun.
25 April 2006, 23:45 | Mesaj No:2 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
adın yağmur olsun
Gerçekler her zaman mahkumudur yazgının
istemesekte olur bazı şeyler karar yargının yargıyı belirleyen belirler be gülüm kalem onun sakın üzülme hiç birşeye mutlu olsun umarım sonun. Seni ve beni bilen yargıyı tartışamayız unutma içinde bulunan sevgiyi hiç bir zaman kurutma bilesinki yaşatan insanı sevginin ta kendisidir sevgiyle yaşayanlar tüm gönüllerin efendisidir. |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |