18 April 2006, 16:43 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
809
Üyelik T.:
29 March 2006
Arkadaşları:0
|
:::TERK EDİYORUM:::
:::TERK EDİYORUM::: Terk Ediyorum İçimdeki çok sesli yalnızlık belki yüzüncü konserinde ve yine yalnızlık çalıyor bütün organlarımda; Başımdan çıkan dumanlar yanan cismimin ta kendisi. Gözlerimde taht kuran kan hasretin diğer ismi. Boşalan damarlarım yerini çorak bir iklime devrederken kalbimi tüketiyor, umutlarımı bitiriyor. Tutunamıyor sana ey hayat, nereden tutsam baş aşağı kan ve nerene sarılsam ateş, ellerimi yakan. Karşında yaşama savaşı veren cismim, cayır cayır, duman duman, bayramındır şimdi, hadi at naralarını ve çıkart gün yüzüne salyalı dişlerini. Sevmiyorum demiştim seni ve tarumar bırakıyorum da, hani senin beni bıraktığın gibi, sahipsiz bir it gibi, sokakların bilinmeyen köşelerinde azıtılmış evcil bir hayvan gibi bırakıyorum seni ey!.. Hayat ve terk ediyorum bütün güzel saydığın çirkinlikleri;(Utanarak hayvanlara hayvan dediğim için Varsın yol üstü türkülerim ve bir çay kaşığı şekerim ölsün, varsın kilometre taşlarındaki hatıralarım silinsin; Boş veriyorum seni ve içinde barındırdığın insan dediğin bütün hayvanları terk ediyorum; (Bir kez daha hayvanlardan utanarak) Suspus olsa da sözcüklerimle kanayan bütün satır aralarım ve insan saydığım dostlarım, maalesef bugün kana çalan gözlerimi ve bu namert hayatı terk ediyorum. Bayramı olsun; Bir çatı kenarında bırakıp gitmelerin, Tutarken ellerimi ansızın bırakmaların, Bir caddenin şapır şupur ayak seslerinde Ve gülen ressamların yalan yüzlerinde Terk etmelerin kanatıyor bütün şiirlerimi Ve sevdiğim asılsız suçlamalarında Bir şair daha ölüyor, her hangi bir caddenin Ve herhangi bir akşamın koynunda; Güle güle sevdiğim, güle güle;
18 April 2006, 17:08 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
Arkadaşları:0
xl
TERKETTIN
Askimiza umut ile bakan gözlerim Sicakligina sevgine alismisken Terkettin. Tuttugu her seyde tenini hisseden ellerim Dokunusuna alismisken Terkettin. Agzindan çikan her kelimeyle titreyen yüregim Sesine alismisken Terkettin. Seni düsünerek dalip giden benligim Rüyalarda sana alismisken Terkettin. Yazdigi her misrada sevgimizi anlatan kalemim Siirlerde sana alismisken Terkettin. Seni hatirladigim her an kus olup kanatlaniyorken Düsüncelerde uçup simsicak sevgine konuyorken Terkettin. Simdi donuklastim. Gözyasi dolu geceleri silemez oldum. Yazdigim sevgi dolu siirleri okuyamaz oldum. Askini hatirlatan hiç bir seye bakamaz oldum. Sakladigim mendilini tutamaz oldum. Elimdeki resmine bakamaz oldum. Tam sana kavustum askimi buldum derken. Terkettin...... Sevdicegim buralardan çekip gidecegim. Sonunda sensizligi terkedecegim.. Gülay Atilay