14 April 2006, 17:23 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
836
Üyelik T.:
12 April 2006
Arkadaşları:0
Sen Yoktun Ya!
Sen Yoktun Ya! Sen Yoktun Ya! Yollar hep yokuşa sardı Gün karanlığa doğru Dans etmiyordu artık rüzgar Toprağa küskün yağmur Bir hüzün çiçeklerde Boynu bükük yapraklar, ağaçların Mahçup, sessiz, bklemede Kabir toprağı örtülmüş, adeta Sen Yoktun ya... Boğazımda bir düğüm Hüzün devşiriyor yaralı yüreğim Yer arıyor kendine solgun umut, Rüyalardan medet... Bekliyorum, Vefalı bir ses, Özlüyorum... Ağlıyorum Kabir toprağı örtülmüş, adeta Sen Yoktun ya... Hani o ateş vardı ya Hani o saran alev Hani o sessiz haber Hani o sensiz haber Hani o ölüm haber Ölmüştüm ölmeden Efsunlu o geceden sonra Sabahı beklemeden Kabir toprağı örtülmüş, adeta Sen Yoktun ya... Bir ebed bestesiydi sevdam sana Bir sözdü, Perde kalmamıştı oysa vuslata Kurşun gibi saplandı, şimdi Yani o anda Hani öldüğüm, Hani şakaklarımda çıldıran sesin; Gidiyorum... Kabir toprağı örtülmüş, adeta Sen Yoktun ya... Güller kokmaz oldu artık, Çiçekler solgun ve ölgün Çöle döndü mahzun bahar Güfteler elem üflemekte Vedâ üflemekte Cefâ üflemekte, Alevden bir kor, sinelerde Beyhûde... Kabir toprağı örtülmüş, adeta Sen Yoktun ya...