|
Öyküler & Hikayeler Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Öykülere, Hikayelere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
07 November 2009, 00:47 | Mesaj No:1 |
Papatyam Editörü
Durumu:
Papatyam No :
1242
Üyelik T.:
19 February 2008
Arkadaşları:0
|
KÜÇÜĞÜM
KÜÇÜĞÜM KÜÇÜGÜM Ayni sokakta oturuyorduk, adi esrarengiz Herkes onun hakkinda farkli seyler söylerdi Hepsi nedensiz, hepsi sebepsiz Kirli sakallari vardi, kahverengi gözlügü, kumraldi Ben nefret ederdim ama mahallenin bütün kizlari ona hayrandi Bir gün onunla yolda karsilastik, çok güzel bir yüzü vardi O an kalbimi söküp atasim geldi, çünkü deli gönlüm o an onun askiyla alevlendi Artik uyumak yerine sürekli onun evini izliyordum Onunla karsilasabilmek için aksam saatlerce kapilarda duruyordum Bir aksam onu yolda gördüm, bi dakika bakarmisin dedim Acelem var küçügüm dedi. Sanki bana aramizdaki yas farkini hatirlatti Eve gidip agladim. Ertesi gün eve girdigini gördüm Hemen gittim ve kapiyi çaldim Açti, ne var küçügüm dedi Adimi bile söyleyemedim, sadece seni seviyorum dedim Gülümsedi cevap bile vermedi, evet dedim Ne evet dedi, konusmadim ve kosarak disari çiktim Daha sonrada bir ay boyunca evden çikmadim Bir gün arkadaslarla evde otururken, mahalleye sirenler içinde bir ambulans geldi O günü hiç unutmam, ambulanstan alel acele inenler hizla onun evine girdi Bütün mahalle asagi indik ve seyre daldik Bir kaç dakika sonra onu sedyeyle disari çikardilar Önümden geçerken ben de seni küçügüm dedi ve gözleini yumdu. Donup kaldim çünkü herkes bana bakiyordu Eve dogru kosmaya basladim, göz yaslarim durmadan akiyordu Eve vardim, annemler ondan bahsediyordu. Ailesi yokmus, kendi gayretiyle bu yasa gelmis, okumus Sevdigi bir kiz varmis, ailesi vermeyince kiz kaçmis Ama kaçtigi gün ölmüs Bir süre sonra yine sevmis, ama ne yazik o da ölmüs Kimi sevdiyse ölüm ayirmis, sanki onun sevgisi azrailin ölüm fermaniymis Bazan hiç nedensiz, durup dururken agliyormus Uyurken bas ucunda bir kagit, bir kalem, birde fotograf duruyormus Bir an önce ölebilmek için sanki dua ediyormus Intihar edip hastaneyi aramis Polisler evinin duvarinda küçügüm yazisini bulmuslar x 2 Küçügüm sende ölme, küçügüm sende ölme yaziyormus ...