19 June 2006, 12:06 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
Arkadaşları:0
|
SENİ SENİN GİBİ SEVİYORUM BEN
SENİ SENİN GİBİ SEVİYORUM BEN Nedenini bilmediğim bir duyguyla bağlandım ona. Onu her gördüğümde sızladı içimin bir zerresi. Onu sevmek hem acı veriyordu hemde zevk aslında sevgi denebilir miydi yüreğimdeki bu duyguya. belki aşk belki başka bir şeydi ama heyecanlandırıyordu beni.hergün gözlerimle sevdiğim ondan bir türlü vaz geçemiyordum.hem de vaz geçmek istediğim halde vaz geçemiyordum.neydi bana engel olan.neydi içimi acıtan.attığım binlerce kahkahanın ardından saatlerce beni ağlatan neydi.avuçlarıma derin tırnak izleri çıkartan hırsım ve attığım her yumruk sonunda delicesine haykıran dört duvardan başka kimse yoktu aslında yanımda.hissetmiyordum başkasının varlığını boş geliyordu sokaklar onsuz olunca. bakıslarım anlamını yitiriyordu,onu görmediğim anlarda .sonsuz bir boşluğa attığım her bir adım da bir göz yaşı düşüyor du kaldırımlara.onlarla birlikte bende düşüyor ben de acizleşiyordum aslında.kahrolduğumun farkına vardığım her anda bir kez daha lanet yağdırıyordum.uğruna içimi sızlattığım o insana.elimden bir sey gelmiyordu ne yazik ki onu delicesine sevmekten baska. şimdi sana söylüyorum sevgili ben bu duyguları gerçekten yasadım.bu defa aşk benim aşkım kazandı ama sensiz.sen gözümdün,sen meleğimdin.. Sen seni nasıl sevdim anlamadın.. seni senin gibi seviyorum ben.
19 June 2006, 12:41 | Mesaj No:2 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
Seni Seviyorum
Ne güzel şey seni seviyorum demek Sevdiğini söyleyebilmek ne güzel Her baharda gece gündüz her saniye Seni seviyorum Seni seviyorum Seviyorum seni diyebilmek ne güzel Bir kere sevdaya tutulmayagör Ateşlere yandığının resmidir Aşık dediğin mecnun misali kör Ne bilsin alemde ne mevsimidir Çünküsü yok nedeni yok sevmenin Zamanı hiç yok, dakikalar zaman üstü Utangaç bir gecenin kucağında Yağmurlar vuruyor pencereme Aşkın vuruyor kalbimin kıyılarına Gecenin bu çıldırtan yalnızlığında Aşkın ayak seslerinin duyuyorum yüreğimde Ve hasretin içimde Seni seviyorum Sesinin duymak istiyorum uyumadan önce Sabahlara kadar konuşmak Hiç kapatmamak telefonu Aynı düşlere uyumak sonra Ve uyanmak aynı güneşe Bir kere sevdaya tutulmayagör Ateşlere yandığının resmidir Aşık dediğin mecnun misali kör Ne bilsin alemde ne mevsimidir Daha bir güzelleştim son günlerde Gözlerimin içi parlıyor Kabıma sığdıramıyorum aşkı Gülmek geliyor içimden Sokaklarda koşar adım yürümek Tanıdık tanımadık herkese selam vermek Merhaba ülkemin güzel insanları Hepinize hepinize merhaba Sizi de seviyorum Yağmuru, denizi, kokusunu toprağın Gökmavisinde güvercinleri, martıları Dağ eteklerinde gelincikleri seviyorum ateş kırmızısı Bindallılarıyla köy kızlarını Ve elleri hamur kokan anaları Hepsini sende seviyorum Seni seviyorum Bir kenara mahsun çekilen içim Yemeden içmeden kesilen içim Sensiz/yarsız uykuyu haram bilen için Ayrılık ölümün diğer ismidir Senin sevdiğin gibi topluyorum saçlarımı Siyah kazağımı daha çok yakıştırıyorum kendime Ve daha çok seviyorum limonlu çayı Senin sevdiğin herşeyi seviyorum Türkülerini memleketinin Feneri ve kara kartalı senin için Davamızı ve şiiri sende seviyorum Seni seviyorum İyi ki doğdun İyi ki varsın Doğum günün kutlu olsun Seni çok seviyorum Seni çok seviyorum Yaşamaksa seni sevmek Ben hiç ölmedim Seni seviyorum Şebnem Kısaparmak
20 June 2006, 11:50 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
|
Sevigilim
Bir sır var Allah ile aramızda, Bir ben bilirim Bir de birinin bilmesini isterim O da sen Bilmem saklayabilirmisin Şunu söylemeliyim ki Bu sır ne yara, ne gül, ne de bir alın teri SEVİYORUM SENİ O GÜNDEN BERİ... Hakan Borazan
19 June 2009, 12:59 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
1395
Üyelik T.:
15 January 2009
|
Ynt: SENİ SENİN GİBİ SEVİYORUM BEN
:-[ :-[ :-[