02 April 2006, 19:22 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Yağmurlarımı Çaldın
Yağmurlarımı Çaldın Yaz henüz gelmişti karşılaştığımızda. Kuşlar yeni yeni dillenmiş, Dökülen yapraklar tekrar filizlenmişti. Güneşin ışığını gözlerinde, Sesini meltem rüzgarlarıyla birlikte kulaklarımda hissetmiştim ansızın. Ansızın girmiştin hayatıma... Ne izin istemiştin, NE haber vermiştin geleceğini. Biraz paldır; bayağı bir küldür düşmüştün kalbimin tam ortasına.. Ansızın başlayan yaz yağmurumdun sen benim. Hertarafım senle ıslanmıştı. Sağanağının altında şemsiyesiz kalmıştım, Yağmursıklam olmuştum yağışınla. Her tarafım sen olmuştu artık. Tenime teninin kokusu, Elime elinin teri işlemişti. Mutluluğu gözlerindeki parıltıda, Ayrılığı sözündeki hüzünde bulmuştum. Bir sen düşmüştün içime... Bir ben kanmıştım sözüne... Yağmurlarımı çaldığından beri; Sevgi gülmedi yüzüme... |
03 April 2006, 09:53 | Mesaj No:2 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
Islanıyorum...
Yağmur ol, derinden ve sessiz yağ üstüme Serinliğin, bırak işlesin iliklerime Şarkılar biriksin ayaklarımın gölgesine Damla damla aksın coşkun denize Yüreğim yorgun umutlar biriktiriyor Bir gölge izliyor derinden ve sessiz Bulutlar ihanet safları kurmuş Ağıyor yeryüzüne, ıslanıyorum Aralıksız damlalar vuruyor yüzüme Kan revan gözlerim suda boğuluyor Sözler diziliyor boğazıma Susuyorum derinden ve sessiz Islıklar karşılıyor dönüşümü Rüzgârın savurduğu bulutlar gibi Savruluyorum şehirden şehire Şehirler, ıslak bir akşamda Yavru ceylanı bekleyen avcılar gibi Eller tetikte izleniyorum Yağmur yağıyor, ıslanıyorum dolu dolu Bir gölge izliyor derinden ve sessiz Ağlıyorum, ellerim başımda Ah deniz, bütün suç senin Unuttun beni bir sahilde Bir gölge izliyor derinden ve sessiz Islak bir yağmur zamanı Islanıyorum, damlalar vuruyor yüzüme Kan revan gözlerim suda boğuluyor. Mahmut Kuru
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |