|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
15 July 2008, 20:30 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
1011
Üyelik T.:
09 November 2006
Arkadaşları:0
|
Aslı Yolunda Kerem Meyli midir AŞK?
Aslı Yolunda Kerem Meyli midir AŞK? Koyup herşeyi bir yana çekip ellerini hayatımdan git artık ne kaybedecek ne de konuşacak bir şeyimiz kaldı bütün sözler tükendi... Gözlerini ıstırabımı hicranımı seven yanımı hayatımdan al git sar git yüreğimdeki yarayı say ki, hiç yaşamadık bu aşkı sevişmedik geceler boyu varsın bütün şiirler, bütün şarkılar yarım kalsın neyin varsa topla git Git mim koyup efkarıma bir güvercin gibi kanadımda taşırım ateşimi bir mecnun gibi çölde de yaşarım Leyla'ysa aşkım yeterki, düştüğüm yerden vurmasın sırtımdan hayat Zaten ben bu ihanet kokan dünyanın bu yeryüzünün kara sevdalısıyım iflah olmam yüreğimi kimsesiz sevgilere bırak git varsın tüm köşe başlarında yalnız kalayım bütün elveda istasyonlarında ben ağlayayım yüreğimdeki ağrıları al git Alevler içinde tutuşan iksirler istiyorum artık değilmi ki, her aynaya baktığımda niftrit asit ter döküyorum bardak bardak Git oklarını duygu bahçemden topladıklarını ve yüreğimden kopardıklarını bırak koy bir yana sancılarımı kelepçeni vur git hayatıma ihanet prangaları vur git bu sevdaya Bırak çözülsün dizlerimin bağı hasret dilimin ucunda suküt gibi naçar susku gibi suküt kalsın Bırak beni hayat aşkın oklarıyla vursun vuracaksa tam orta yerinden kalbimin sevda bahçelerinde gül toplarken kışları bana bırakıp alıp yanına tüm baharları viran şehirler gibi gibi terkedip git beni. Git indir yükünü duygularımın bir avuç ateş değil midir? aşk gömülüp soluğuna hasretin bırak yaksın kanatlarımı varsın acıdan parça parça olsun yüreğim açmasın bir daha hiç bir çiçek bütün kuşlar terkedip gitsin bahçemi al yanına tüm baharları sonbaharda sarı bir yaprak gibi kalayım Git mevsimlere yazarım adını, sonbaharlara bulutlara yazarım, yağmurlara, yalnızlıklara bir veda sözcüğü düşer gibi uçurumdan rüzgarlara saklayıp adını giderim ben de Aslı yolunda Kerem meyli değil midir AŞK?