10 March 2008, 13:04 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
Arkadaşları:0
Burçların entelektüel yaklaşımları
Burçların entelektüel yaklaşımları Burçların entelektüel yaklaşımları Daima burçların iyi veya kötü yönlerini okuyoruz, gelin bir de onların entelektüel ahkamlarını dinleyin. Aralarında tanıdıklarınızı bulacaksınız. Koç Koç'a göre yaşam: "Eğer bana bu dünyaya neden geldiğimi soracak olursanız, bilin ki ben artistim ve yaşamı tanıyıp, sesimi duyurmak için buradayım." Boğa Boğa kendini anlatıyor; "Biz insanlar sıradan, ilkel ve egoist sürüngenleriz ama ben en iyisi ve en akıllısıyım; beni anlamayanlara acıyorum." İkizler İkizler düşünüyor; "Her geçen gün beni daha mutlu ve daha bilge yapıyor ama acaba hangisi gerekli?" Yengeç Yengeç dolunayda felsefe yapıyor; "Eşitlik iddiaları arttıkça insanlık aşağılara düşüyor; ne saçma; ben sizlerle eşitmiyim? " Aslan Aslan ormanda dolaşıyor; "Krallar yıldızlar gibidir, doğarlar ve batarlar; olabilir çünkü asıl önemli olan ünvanların ve yapılanların kalıcı olmasıdır. Beni sakın unutmayın." Başak Başak kuruntu yapıyor; " Bir arkeolog bir kadın için ideal bir kocadır; çünkü yıllar geçtikçe kadını ile daha çok ilgilenip, yakından araştırır. Beni araştırın." Terazi Terazi talk-show'da; "Risk, risk, risk; şu dünyadaki en kötü şey işte bu. Kendinle barış ve gerçeği yüzle, yöntem belli ama kendimi tanımam da risk değil mi?" Akrep Akrep aynaya bakıyor; " Herkes kendini bilge sanıyor, aman tanrım, bu ne büyük bir aptallık. Üstelik seksüel bile değiller; neyse, seks yapalım mı?" Yay Yay üzülüyor; "İnsanlar o kadar karmaşık, gizemli varlıklar değiller ki, nedir bu felsefeler, arayışlar? Kötü sadece kötüdür. Sahi, ben kötü müyüm?" Oğlak Oğlakça; " Bu gezegende bir tek insanın yaşamın tüm anlamını biliyor olması mümkündür ama siz onu tanımıyorsunuz ki, beni biraz anlasanız ne olur?" Kova Kova tek kaşı yukarda sizi süzüyor;"Şimdi şu raporları bir an bırakın; evrenin tek ve sonsuz bir tapınak olduğunu ama bir çocuk tarafından yönetildiğini hiç düşündünüz mü?" Balık Balık çok mutlu; "Bu, belki de mutluluk değildir, kimbilir? Yoksa bir tür melankoli mi? Ama birgün mutlu bir anı düşünebilirim nasılsa; neyse, alabilirmiyim?"