02 March 2007, 10:08 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
967
Üyelik T.:
29 September 2006
Arkadaşları:0
Memleket:bakırköy ruh ve sinir haslıkları şehri
|
DOST?
DOST? Dost Dost acılarda, çilelerde gerekli Dost zor günlerde gerekli Yakınlığı, sevgisi yürekte gerekli Kötü günlerde olmamışsa eğer İyi gündede olmasın, ne gerekli Sevmek gerekli, sevilmek gerekli Dostla dost kalmak gerekli Dost hüzünlüyse bu gün Varıp yaren olmak gerekli Yakından bile yakınsa bu dost Uzaktan el sallamak düşermi Dostluk bitti derse dost Ozaman bu diyardan gitmek gerekli Yalnızlık Tanrıya mahsus değilmi Zaten boynum büküktü, iyice eğildi Dermanım diye tutunmuşken dosta Elimi koparıp atmanmı gerekti Bir gün değil bana bin yıl gerekli Dosta doymam için, unutmam için Yüreğim yüreğine çivilenmişken sımsıkı Bir çırpıda söküp atmakmı gerekli Dostumun yokluğuna alışmam için Yaşamam değil ölmem gerekli Dost çıkmışsa dost yüreğinden Yelkovanı, akrebi durdurmak gerekli Dostluk hep akılda olmak ister, dost sevilmek Ara sıra değil, daim etmek gerek Dostluk unutulursa tamamen İşte o zaman, o zaman kıyamet gerekli Hamit Durmaz
02 March 2007, 10:43 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
DOST?
Eline ve gönlüne sağlık çok güzel bir dostluk şiiri
02 March 2007, 14:46 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
882
Üyelik T.:
23 May 2006
:)
ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK EDALI
... Dostumun yokluğuna alışmam için Yaşamam değil ölmem gerekli Dost çıkmışsa dost yüreğinden Yelkovanı, akrebi durdurmak gerekli ... ÇOK GÜZEL BİR ŞİİR PAYLAŞMIŞSIN BİZİMLE ÇOK TEŞEKKÜRLER EDALI ************ UCU BUCAĞI GÖRÜNMEYEN BİR YOLDA YÜRÜRKEN EĞER YANIMDA BİR DOSTUM VARSA HİÇ KORKMAM KARA PARÇASI GÖZÜKMEYEN BİR DENİZE DÜŞSEM EĞER YANIMDA BİR DOSTUM VARSA HİÇ KORKMAM DENİZE DÜŞEN YILANA SARILIR DERLER HANİ BEN HERŞEYE RAĞMEN DOSTA SARILMAK İSTERİM AK AKÇE KARA GÜN İÇİNDİR DERLER HANİ KARA GÜNÜMDE YANIMDA OLACAK DOST İSTERİM pamukKALE 02/03/2007 13,45
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |