
|
|
|||||||
| Yemek Tarifleri Türk Mutfağının Nadide Yemek Tariflerini Bizlerle Paylaşmak İster Misiniz... |
| Seçenekler |
|
|
Mesaj No:1 |
|
Papatyam Editörü
Durumu:
Papatyam No :
1242
Üyelik T.:
19 February 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Memleket:İSTANBUL
Yaş:63
|
:::BALIKLI PİZZA::: Balıklı Pizza Zorluk 2 Süre 25 dk. Kaç Kişilik 3 Yöntem Malzemeler Hamuru için : 1 Su bardağı süt 1 Tatlı kaşığı bira mayası 125 Gr katı yağ Yarım su bardağı süt 1 Adet yumurta Aldığı kadar un Üstü için : 150 Gr rendelenmiş kaşar peyniri Yarım su bardağı domates suyu 2 Adet domates 8-10 Adet çekirdeği çıkarılmış siyah zeytin 8-10 Adet tuzu alınmış sardalya balığı Yeterince tuz, kekik ve sıcak fırına sür 25 dakika pişirildikten sonra servis yap
__________________
*********ASLA BİRİLERİNİN UMUDUNU KIRMA BELKİDE SAHİP OLDUĞU TEK ŞEY "O" DUR ********** KALEGÜNEY |
|
|
|
|
Mesaj No:3 |
|
Papatyam Editörü
Durumu:
Papatyam No :
1242
Üyelik T.:
19 February 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Memleket:İSTANBUL
Yaş:63
|
bülentcim ne yapalım ya bazen aylak kalıyoruz o zamanda yemek flan ama sanada öğretirim istersen
__________________
*********ASLA BİRİLERİNİN UMUDUNU KIRMA BELKİDE SAHİP OLDUĞU TEK ŞEY "O" DUR ********** KALEGÜNEY |
|
|
|
|
Mesaj No:5 |
|
Papatyam Editörü
Durumu:
Papatyam No :
1242
Üyelik T.:
19 February 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Memleket:İSTANBUL
Yaş:63
|
_bahar_ tariften çok yemesi güzel oluyor deneyebilirsin
__________________
*********ASLA BİRİLERİNİN UMUDUNU KIRMA BELKİDE SAHİP OLDUĞU TEK ŞEY "O" DUR ********** KALEGÜNEY |
|
|
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
Tefekküre Davet Köşesi |
|
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |