Papatyam Forum - Tekil Mesaj gösterimi - Ekranların paralı askerleri
Konu Başlıkları: Ekranların paralı askerleri
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 June 2006, 16:52   Mesaj No:5

Papatyam

Papatyam Site Yöneticisi
Papatyam Medineweb Emekdarı
Avatar Otomotik
Durumu:Papatyam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Papatyam No : 1546
Üyelik T.: 11 March 2005
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Memleket:İstanbul
Mesaj: 1.864
Konular:
Beğenildi:
Beğendi:
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Ekranların paralı askerleri




Canlı yayında Erbil rezaleti




ATV’de canlı yayınlanan ’Ya şundadır, Ya Bunda’ programının sunucusu Mehmet Ali Erbil, dün gece yine bir skandala yol açtı.


Erbil dün geceki programı sırasında yayına sürekli aldığı ve "yevmiyeli elemanlarım" dediği kişilere sahnede komut vererek talim yaptırmaya başladı. Bir ara ’Asker eller havaya’ emrini verdi. Daha sonra birinin arkasına geçip aniden pantolonunu indiriverdi. Ekrana pantolonu indirilen elemanın cinsel organları yansıdı. Neye uğradığını şaşıran eleman, hızla davranıp pantolonunu düzeltti ise de skandal görüntülerin ekrana gelmesine engel olamadı. Erbil kahkahalar arasında ’Aldı mı?’ diyerek görüntünün ekrana yansıyıp yansımadığını sorarken olay programı izleyenlerin tepkisine neden oldu.

TÜRE; HERKES NE HİSSEDERSE BEN DE ÖYLE HİSSETTİM

Mehmet Ali Erbil'in canlı yayınlanan programında şaka yaptığı Hilmi Türe, “Herkes kendini benim yerime koysun. O durumda kim ne hissederse ben de onu hissettim” dedi.

“Şakazede” Türe, dün akşam canlı yayında yaşanan olayla ilgili üzgün olduğunu belirterek, herhangi bir yorumda bulunmak istemediğini kaydetti.

Türe, “şakadan sonra neler hissettiniz?” sorusuna ise “Herkes kendini benim yerime koysun. O durumda kem ne hissederse ben de onu hissettim” dedi.

“ŞAKA'YA TÜRE'NİN MEMLEKETİ KIZILCAHAMAM'DAN TEPKİ

Kızılcahamam Belediye Başkanı Adem Özbekler ise dün akşam programı izlemediğini belirterek, canlı yayında yaşanan olayı kendisini telefonla arayan hemşehrilerinden öğrendiğini kaydetti. Özbekler, programı izleyen çok sayıda Kızılcahamamlının, hemşehrileri Hilmi Türe'ye yapılan “şaka”ya sert tepki gösterdiğini dile getirerek, “Şakanın da bir sınırı var. Her ne kadar Hilmi orada ekmek parası için çalışıyor olsa da böyle bir şaka ile karşı karşıya kalması çok çirkin” dedi.

Hemşehrilerine böyle bir “şaka” yapılmasına ilçe halkı olarak tepkili olduklarını belirten Özbekler, “Bırakın hemşehrimize böylesi bir şaka yapılmasını, kime yapılırsa yapılsın, bunu kabul etmemiz söz konusu değildir” diyerek, duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Sunucu Mehmet Ali Erbil, ATV'de dün akşam canlı yayınlanan “Ya şundadır, ye bundadır” programında, programa sürekli olarak katılanlardan Hilmi Türe'nin pantolonunu aşağı indirerek, “şaka” yapmıştı.

RTÜK ERBİL’İN PROGRAMININ KALDIRILMASINI İSTEDİ

RTÜK Başkan Vekili Abdulvahap Darendeli, Mehmet Ali Erbil’in "Ya Şundadır Ya Bunda" programında, bir kişinin pantolonunu indirerek cinsel organın göstermesine tepki gösterdi. Darendeli, "ATV Genel Yayın Yönetmeni Mutlu İnan’ı aradım ve programın kaldırılmasını istedim" dedi.

RTÜK Başkan Vekili Abdulvahap Darendeli, Mehmet Ali Erbil’in "Ya Şundadır Ya Bunda" programında bir kişinin pantolonunu indirerek çıplak bırakmasına tepki gösterdi ve programın yayından kaldırılmasını istedi.

Edinilen bilgiye göre, "Ya Şundadır Ya Bunda" programında, Erbil’in bir kişinin pantalonunu indirerek cinsel organını göstermesi sonrasında RTÜK’ün telefonları kitlendi.

RTÜK Başkan Vekili Abdulvahap Darendeli ANKA’ya yaptığı açıklamada, pazartesi günü Üst Kurul’un toplanacağını ve programa nasıl bir yaptırım uygulanacağının kararlaştırılacağını söyledi.

Darendeli, "ATV Genel Yayın Yönetmeni Mutlu İnan’ı aradım. Kurtlar Vadisinde olduğu gibi kanalın özdenetimini kullanıp programı kaldırmasını istedim" dedi.

ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANACAK


Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), sunucu Mehmet Ali Erbil'in canlı yayınlanan, “Ya şundadır ya bunda” programında yaptığı “şakayı” değerlendirmek üzere 12 Haziran Pazartesi günü özel gündemle toplanacak.

RTÜK'ten yapılan yazılı açıklamada, “Söz konusu olayla ilgili olarak Üst Kurul tarafından bugün ilgili yayın kuruluşu nezdinde girişimde bulunulmuş olup, yaşanan talihsiz olaydan dolayı programın yayından kaldırıldığı kanal yöneticileri tarafından ifade edilmiştir” denildi.

Açıklamada, olayın gerçekleştiği programla ilgili değerlendirme raporunun ise Üst Kurulun 12 Haziran Pazartesi günü saat 11.00'de gerçekleştirilecek özel gündemli toplantısında ele alınacağı ifade edildi.

Kaynak: Hürriyet
__________________
"Bilgi Paylaştıkça Çoğalır"
Alıntı ile Cevapla