Papatyam Forum - Tekil Mesaj gösterimi - NORVEÇ Krallığı
Konu Başlıkları: NORVEÇ Krallığı
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 October 2015, 23:28   Mesaj No:203

umut

Papatyam Editörü
Papatyam Medineweb Emekdarı
Avatar Otomotik
Durumu:umut isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Papatyam No : 1242
Üyelik T.: 19 February 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Memleket:İSTANBUL
Yaş:61
Mesaj: 13.567
Konular:
Beğenildi:
Beğendi:
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart NORVEÇ Krallığı Rogaland (Klepp)

NORVEÇ Krallığı Rogaland (Klepp)



Klepp bir belediyedir Jæren içinde Rogaland ilçesi. Belediyeler Çevre Sola ve Sandnes kuzey, Zaman güney ve doğu, ve HA güney. Kleppe, Verdalen, Orstad, Klepp istasyonu, Kasen, Pollestad, Kvernaland ve Voll kasaba bulunmaktadır.



Adı Klepp İskandinav geliyor, kleppr Knoll veya kayalar anlamına gelir.

Klepp yaklaşık 600 çiftlikleri ile Rogaland ikinci büyük kırsal belediyedir. Kverneland Group on Øksnevad dünyada tarımsal ekipman en büyük üreticisidir. TINE Voll, Kleppe ve Klepp istasyonunda süt, Q-süt bölümü Jæren bulunan iken çalışır Klepp istasyonu. Aksi takdirde, Klepp. Kamu ve özel hizmetler önemli endüstriler tarım ve kırsal endüstriler için Høgskulen da belediyede yer almaktadır.



Doğa ve coğrafya:

Belediye doğu ait kaya svekonorvegiske kalkan, ve iki ana jeolojik oluşumlar meydana Proterozoyik sırasında oluşan kayaların Gotik ve daha sonra svekonorvegiske güçlü olan, fjellkjedeforldingene metamorfoz ikincisi altında.1 600-1 450 milyon yaşında bir alt tabaka barut , kuvarsit, mermer ve amfibolit şey ile hornblendegneis ve hem üst katta bu asidik yüzey yapıları granit ve granodiyorit (1480 milyon yıllık sırasıyla 1250 - - 1550 1000000000 yaşında ve bazı yerlerde). Genç svekonorvegiske oluşumları granit büyük oluşumlar tarafından tanık oldu. Belediyede üst yapıları hakim granit vardır. Güneybatı-kuzeydoğu yönünde çalışır faylanma.










__________________
*********ASLA BİRİLERİNİN UMUDUNU KIRMA BELKİDE SAHİP OLDUĞU TEK ŞEY "O" DUR **********
KALEGÜNEY
Alıntı ile Cevapla