Papatyam Forum - Tekil Mesaj gösterimi - ÇİN HALK CUMHURİYETİ
Konu Başlıkları: ÇİN HALK CUMHURİYETİ
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 April 2013, 18:23   Mesaj No:341

umut

Papatyam Editörü
Papatyam Medineweb Emekdarı
Avatar Otomotik
Durumu:umut isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Papatyam No : 1242
Üyelik T.: 19 February 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Memleket:İSTANBUL
Yaş:61
Mesaj: 13.567
Konular:
Beğenildi:
Beğendi:
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart ÇİN HALK CUMHURİYETİ



Ayrıca Jin E Dağı olarak bilinen Niangniang Dağı, bulunan Xining Datong New City. Dağın zirvesinde, bir Tianchi Havuzu vardır. Her Yaz aylarında, havuzda müthiş su, havuz kenarında uçan kelebekler havuzu "Jin E Dawn" adlı Xining antik sekiz sahnelerden biri renkli bir yer yapar. Niangniang Dağ Qilian Dağ Sistemi bir ven dal olduğunu. Bu Doğu da Jingyang Chuan için batıda Kara Orman uzanır.



Ayak Niangniang Dağı'nın zirvesine, dağda sahne aslında bir sakin, muhteşem doğal galerisi tüm dört mevsim, ilginç olayları ile değişir.



Dağın vadisinde, otlak 10.000 'den fazla mus bir alana sahip bulunmaktadır.



Dağın üzerinde, uzaktan, Güney ve Kuzey Dağları ve Şehir belli belirsiz görülebilir Xining yüksek binalar bakın.

Niangniang Dağ güzel sahne ile bir dağ değil, aynı zamanda bir hazine Dağ değil sadece. Dağın altında 5 ya da 6 yüzlerce yıldır mayınlı olabilir zengin kömür damarları vardır. Kuvars ve su kaynakları burada da çok zengindir.



Niangniang Dağ Datong County, ilçe kasaba beş kilometre uzaklıkta yer alır. Dağ fazla 50 km için çalışan, güneybatısında, ilçe çevresindeki, Jingyang Chuan için kara orman uzanır. Dağın toplam alanı 100 kilometre karedir. Dağın ana tepe deniz seviyesinden 4010 metre.



Niangniang Dağı'nda yıllık ortalama sıcaklık 2.8 ° C Genel olarak yaklaşık, yüksek sıcaklık 13.9 ortalama ile Temmuz ayında ° C Yıllık ortalama yağış 800 mm üzerindedir. Doğal alanında, dağ yüksek ve vadi nemli hava ve değişken iklim ile, derin. Mountian Niangniang üç temel özellikleri: Uzun boylu, güzel ve cennet..



Uzun ---, dağın tepesine tırmanmayı uzaktan bakmak, City ve Daban Mountain kar Xining Phoenix Dağı ve Tulou Dağı'nın tepesinde Nanchan Tapınağı ve Beichan Tapınağı görebilirsiniz üst şapkalı. Dağın yanında her şey küçük ve kısa gibi görünüyor.



Güzellik --- huş ormanları, çam, dağda kavak ve güzel çiçekler açıyor otlak, bir 137,000 mu vardır. Renk renk kelebekleri, çiçek, çam ve huş ağacı, yeşil ot, artı bataklık havuzu, tapınak ve dağda diğerleri. Daha, renkli görkemli ve parlak olur.



Heavenly ---- Niangniang Dağı ve cazibe kökeni bu Çöken Tapınağı Platformu olarak çeşitli efsaneler ve efsane, Shenxian Dong, kale, Er-Lang Tanrı taş ve mitler ve efsaneler ile diğer konumlar var.
__________________
*********ASLA BİRİLERİNİN UMUDUNU KIRMA BELKİDE SAHİP OLDUĞU TEK ŞEY "O" DUR **********
KALEGÜNEY
Alıntı ile Cevapla