10 April 2006, 16:48 | Mesaj No:1 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
Soyunma Tarzınız Karakterinizi Belirliyor...
Soyunma Tarzınız Karakterinizi Belirliyor... [size=18px]Eve dönünce elbise çıkarmak sizin karakterinizi ele verdiğini biliyor muydunuz?[/size] 1- Elbiselerinizi gelişi güzel etrafa atmanız sizin arkadaş canlısı olduğunuzu ve kimseye itibar etmediğinizi belirtiyormuş. 2- Çok düzgünce elbiseleri katlayıp koymanız sizin ciddi sakin rutin işleri yapmayı sevdiğinizi hayatın problemlerini çözmeyi düşünerek hayatınızı geçirdiğinizi belirtiyormuş. Aslında çekingen karar verirken çok düşünen mükemmel bir kişilik arayışında olduğunuzu belirtiyormuş. 3- Önce üstünüzü aradan en az 10 dakika sonra pantolonunuzu çıkarmanız ise kendinden emin zeki derin düşünen soru sormasını seven her şeyde mana arayan kendinize zaman ayıran bir insan tipiymişsiniz. 4- Çok hızlı soyunuyorsanız başkalarından beklentisi olan kendi ihtiyaçlarınız için gelecekten şüpheli kendiniz stres de hisseden kafanızda büyük beklentileri olan bir insan tipiymişsiniz. 5- Eğer elbiseleriniz çıkarmadan önce yüzük saat gibi şeyleri önce çıkarıyorsanız sıcak hassas düşünceli başkalarına akıl veren romantik başkalarına yardım etmeyi seven yalan söylemeyen dünyanızı en iyi şekilde düzene koymak isteyen bir karakteriniz varmış. 6- Düzgün bir şekilde soyunmayan ve hergün değişik bir şekilde soyunuyorsanız şüpheci faaliyetleri gözlemekten zevk alan maceracı riski seven hayatı değişik şekilde yaşamayı seven bir karakteriniz varmış.
11 April 2006, 10:43 | Mesaj No:2 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
Kod:
2- Çok düzgünce elbiseleri katlayıp koymanız sizin ciddi sakin rutin işleri yapmayı sevdiğinizi hayatın problemlerini çözmeyi düşünerek hayatınızı geçirdiğinizi belirtiyormuş. Aslında çekingen karar verirken çok düşünen mükemmel bir kişilik arayışında olduğunuzu belirtiyormuş.
11 April 2006, 11:38 | Mesaj No:3 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
7.Eve Geldiğinde Önce Üzerindekini Sağa Sonra Diğerlerini Sola Atan. Daha Sonraa Evde Giyecek Bİrşey yokmu Bu Evde Benim Pantolunum Nerde Diye Bağıran.. birşey Bulamayonca Çıkarttıklarini Geri Giyen biri Neyi Yansitirr Anaforcuğumm Bunu Açıklamasını Bekliyorumm... Sİzlerden Sayın Arkadaşlarr...
|
11 April 2006, 12:09 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
797
Üyelik T.:
26 March 2006
|
1- Elbiselerinizi gelişi güzel etrafa atmanız sizin arkadaş canlısı olduğunuzu ve kimseye itibar etmediğinizi belirtiyormuş
3- Önce üstünüzü aradan en az 10 dakika sonra pantolonunuzu çıkarmanız ise kendinden emin zeki derin düşünen soru sormasını seven her şeyde mana arayan kendinize zaman ayıran bir insan tipiymişsiniz. 6- Düzgün bir şekilde soyunmayan ve hergün değişik bir şekilde soyunuyorsanız şüpheci faaliyetleri gözlemekten zevk alan maceracı riski seven hayatı değişik şekilde yaşamayı seven bir karakteriniz varmış. işte bunlar benim yaptıklarım ama en çokta 7.Eve Geldiğinde Önce Üzerindekini Sağa Sonra Diğerlerini Sola Atan. Daha Sonraa Evde Giyecek Bİrşey yokmu Bu Evde Benim Pantolunum Nerde Diye Bağıran.. birşey Bulamayonca Çıkarttıklarini Geri Giyen biri böyle biri dağınık birini yansıtıyormuş annem bana hep öyle diyor
11 April 2006, 12:59 | Mesaj No:5 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
[size=18px]Eh en güzel benimki çıkmış baksanıza ben evde ne bulursam katlarım çünkü :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/size]
13 April 2006, 22:19 | Mesaj No:6 |
Durumu:
Papatyam No :
797
Üyelik T.:
26 March 2006
|
ama ben dağınıkken mutluyum bir şeyi aradığımda bulamasam bile... ortalık toplu olunca rahatsız oluyorum yaaa
13 April 2006, 22:39 | Mesaj No:7 |
Durumu:
Papatyam No :
730
Üyelik T.:
12 February 2006
|
[size=12px][size=18px]AMA BEN ÜZERİMDEKİLERİN NASIL CIKTIGINI BILEMIYORUM Kİ BİR DE BAKMIŞSIM HEPSİ CIKIVERMİŞ BUNUN KATEGORİSİ VARMI KİNE )))))[/size][/size]
14 April 2006, 09:35 | Mesaj No:8 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
Kod:
AMA BEN ÜZERİMDEKİLERİN NASIL CIKTIGINI BILEMIYORUM Kİ BİR DE BAKMIŞSIM HEPSİ CIKIVERMİŞ BUNUN KATEGORİSİ VARMI KİNE )))))
14 April 2006, 09:56 | Mesaj No:9 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
rs
4- Çok hızlı soyunuyorsanız başkalarından beklentisi olan kendi ihtiyaçlarınız için gelecekten şüpheli kendiniz stres de hisseden kafanızda büyük beklentileri olan bir insan tipiymişsiniz.
Çok hızlı hareket ederim ama bu yazılanlar beni pek yansıtmıyor sanırım ama neyse.........
14 April 2006, 11:44 | Mesaj No:10 |
Durumu:
Papatyam No :
730
Üyelik T.:
12 February 2006
|
[i]VALLA KİM DEMİŞSE İYİ DEMİŞ AFERİN O DOKTORA BEN EN İYİSİ KENDİ HALIMDE TAKILIYIM BARİ )))))))))))))))))))))[/i][size=18px][/size]