16 August 2006, 18:01 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
809
Üyelik T.:
29 March 2006
Arkadaşları:0
|
SEVMİŞTİM SENİ!!!
SEVMİŞTİM SENİ!!! SEVDİM SENİ Bir elimde yaprak,bir elimde kalem Satır satır seni yazıyorum. Her nefesimde yalnız seni anıyorum. Seninle gecen o unutulmayacak O okul yıllarım ömrümün yıllarıydı. Bu günleri sen yaşattın. Beni benliğime kavuşturdun. Benim aydınlık ışığımsın. İyiki gördüm sevdim seni Tüm yaşantım şımarıklıktı Kalbim bir taş gibiydi Bilmezdim nedir sevgi İyiki gördüm sevdim seni Dinle bir tanem dinle Bu sana en saf ve en temiz yalvarışım. Sana sevgimi ölünceye kadar anlatacağım Ama yüz yüze gelip bunları söylemeye korkuyorum. Sana ihtiyacım var demeye korkuyorum. Seni sevdiğimi ,söylemeye korkuyorum. Sanki söylesem büyü bozulacak. Ve sen o zaman benden uzaklara giteceksin. Belkide bir daha karşılaşmamak,için dualar eteceksin. Belki de arkadaşlığımız birden bozulacak Yine bendeniz yapayalnız ve tek başına kalacak Seninle saatlerce oturmak Seninle saatlerce konuşmak Doya doya seni seyretmek istiyorum Ama bunları söylemeye korkuyorum. Seni yüceltmek sana istediğin her şeyi vermek Senin hayallerini gercekleştirmek Canım! Senin mutlu olduğunu görmek istiyorum Ama bunları söylemeye korkuyorum... Öyle bir sevenim olsun ki Bir anne gibi şevkatli Benimle ağlayıp,benimle gülecek kadar içli Yalnız beni görmeli o sıcak gözleri Sevgimle alay etmeyecek bir sevenim olsun. Olmalı aşkı yalansız içi dopdolu Benimle mutluluğa giden en doğru yolu Bulacak bir sevenim olsun İyi günümdede kötü günümdede her zaman yanımda Canımda, benliğimde daima akan kanımda Bir gün olupta yalnız kaldığımda Bırakıp gitmeyecek bir sevenim olsun. Dindirebileceksen hıçkırıklarımı Unutturabileceksen bana mazimi Yaşantımızı düzene koyabileceksen Mutlu bir yaşam hazırlayabilirsen Söküp atabilirsen tümüyle geçmişimi Kabul edebilirsen hayatımı isyanımı Geçmişle ilgini kesebilirsen Katlanabilirsen kaprislerime eğer Çok uzaklara götürebileceksen beni eğer Yeni bir yuvanın kurucusu olabilecek, Başkaları olmayacaksa yuvamızda Sadece biz olacaksak eğer Zaman geçirme uzat ellerini Ne olursun affet beni Deliçesine sevmiştim seni Mesajlarınla avutuyordum kendimi Demek bana çok kızkınsın Ne olur affet beni Hayat arkadaşlığı teklifi etsem Kabul edermisin bilmem Eğer kabul edersen Cevabını beklerim hemen