|
Fıkra Diyarı Ben Bugün Hiç Gülmedim, Hiç Neşelenmedim Diyenlere Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Eğlence Zamanı... |
|
Seçenekler |
07 April 2006, 11:51 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
795
Üyelik T.:
25 March 2006
Arkadaşları:0
|
GÜLDÜREN SÖZLER
GÜLDÜREN SÖZLER Öyle bir hava attı ki, fırtına çıktı. -Hakkımı aradım , meşgul çaldı. -Kadın Hakkı yoktur.Çünkü Hakkı erkek adıdır. -Hiç oralı olmadı , çünkü o buralıydı. -Hayallerim suya düştü, ama öemli değil çünkü yüzme biliyorlar.
07 April 2006, 12:15 | Mesaj No:2 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
GÜLDÜREN SÖZLER
:lol: :lol: :lol: ay çok komik gülmekten öldüm :lol: :lol: :lol: hakkı diye isim yok ama hakkiye koyabiliriz :twisted: :twisted: :twisted:
07 April 2006, 16:42 | Mesaj No:3 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
GÜLDÜREN SÖZLER
bunlarda Benim En Güzel Aşk Sözlerimm
Sabahlari kahvalti yapmiyorum cunku seni dusunuyorum. Oglenleri yemek yemiyorum cunku seni dusunuyorum. Gece olunca uyuyamiyorum cunku acim. Eline almis bir cicek sevecek sevmeyecek. Ah, koca sersem cicek nerden bilecek Deli gibi sevdim, manyak gibi evlendim. Para icin evlenme, borc almak daha hesaplidir. Derstlesmek istiyorsan 1 tusla, birine sarilmak istiyorsan 2 tusla, eglenmek icin 3 tusla, hepsini istiyorsan benim numarami tusla. Sevgilim, seni tv kumandasindan, futbol topundan, pazar gazetesinden cok daha fazla sevdigimi soylemismiydim. Ask dolmaya benzer, iyi sarilmazsa piserken dagilabilir. Ask bir sudur. Eee isin butun espirisi bu mudur? Askin bahardi bulbuller vardi Da... Hangi salak kafesin kapsini acik birakti. Uzum gozlu elma yanakli kiraz dudakli pirasa sacli sevgilim. Seni cok ozledim. Imza : Manav Osman |
07 April 2006, 18:31 | Mesaj No:4 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
GÜLDÜREN SÖZLER
[size=18px]Uzum gozlu elma yanakli kiraz dudakli pirasa sacli sevgilim. Seni cok ozledim. Imza : Manav Osman
Mekansız allah cezanı verecek ama benim gülmekten bunu görmeye ömrüm vefa etmeyecek :lol: :lol: :lol: [/size]