|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
09 July 2006, 20:11 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
Arkadaşları:0
|
Sen gittin Masal bitti
Sen gittin Masal bitti [size=18px] Sen gittin Masal bitti Sen gittin evimin adresi, kapimin zili gitti Sen gittin sazimin teli, kusumun dili gitti yanginlar düstü yüregime, issizlasti sehir sokaklara hüzün yagdi, gözlerime yagmur kapandi üstüme kapilar, ben kapandim içime günlerce haftalarca agladim kirik bir agaç dalinda,öksüz bir kus gibi kaldim Sen gittin hazanlar basladi ömrümde yapraga duran agaçlarim gitti umutlarim gitti, baharlarim tutam tutam saçlarim gitti dudagimda sarkilar yarim kaldi bardagimda rakilar Sen gittin yüregimde kanayan siirler masamda sigara izmaritleri kaldi ben kaldim öyle tesellisiz ortalarda birde yikintim Sen gittin Siirlerim öksüz kaldi kalemlerim, defterlerim ellerim, gözlerim, kirpiklerim yüregimde kalkip giden gemilerim dillerim öksüz kaldi ne varsa dagildi geride kalan çöl oldu siiristanim hayalim, düsistanim Sen gittin kemanim yayim, günesim ayim mutluluk payim gitti kara bulutlar çöktü üzerime bir ben kaldim öyle boynu bükük ortalarda yastigimda yagmur hiçkiriklari bir de ve yüregime batan cam kiriklari her gece Sen gittin sustu kalbimin bülbülü bahçemin gülü soldu yoldu bagrimi yoklugun Sen gittin agzimin tadi mutlulugumun adi gitti yasli yasim, gamli basim zehir asim, otuz yasim kaldi Sen gitin hayalim düsüm sevincim gülüsüm servetim isim gitti Sen gittin özlemin yüregimde yoklugun kirpigimde çogaldi sen gittin umudum gitti gururum gitti her gece oturup agladim islandi ekmegime karisti korkunç aci gülmek nedir unuttum gitti gittin ömrüm insafsiz ayaklarina toprak oldu kavruldu bahçelerim çiçeklerim soldu acilarim içimde fiskiran kan, gönlüm rüzgarlarda savrulan yaprak oldu Sen gittin çakil taslarim yürekvuruslarim sevgikuslarim gitti yarali bir ceylanin bakisinda yarali kaldim her yerde izimi sürüyor avcilar gittin iste o gidis gittin, bir daha dönmedin geri yarisi sende kaldi kalbimim, yarisi bende ezgili ardinda kara bulutlar, kara günler ve her gece soguk ölümler kaldi hasretin kaldi birde ben kaldim öyle deli, öyle divane ortalarda ah seher yeli [/size]