|
Deneme & Düz Yazılar Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Deneme ve Düz Yazılara Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
08 April 2006, 18:06 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
SözLer ?
SözLer ? - Dost dediğin matematiksel olmalı,sevinci çarpmalı üzüntüyü bölmel,geçmişi silmeli,yarınları toplamalı, ve her zaman bütün parçalardan büyk olmalı.... - Kayıp bir kent burası, avcumda sedefler,içimde mazilerden kalan günlerin özlemi,tek avuntum ise uzak ama gerçek dostların kalbimdeki sevgisi... - Size karanfilin sadakatını,sümbülün bağlılığını,çiğdemin neşesini,lalenin gururunu,gülün güzelliğini verirsemmm. Bana dondurma alır mısınız?? :P - Sana olan sevgimi Yanlızca gökyüzü bilsin Çünkü oranın şahitleri sayılamayacak kadar çok ve sen o kadar özelsin ki sana ancak yıldızlar şahitlik yapabilir candost... - Hani rüzgar eser dalgalar kıyıa vurur ya , Hani bembeyaz kanatlarıyla masmavi denizlerde martılar kanat çırpar ya, İşte o martılar kafana sıçsında git sayısal loto oyna :P - Zordur dağlarda kardelen olmak, Zordur Toprağı çatlatıp güne kavuşmak, Zordur sevdayı yıllara yaymak, ama gerçekte zor olan, Senin gibi birini bulmak ve senin gibi birine sevdalanmak... - Sevgini çekmek değil,hasretini çekmek zor! Gülmeyi unutmak değil ağlamaya alışmak zor! Yaşamak değil,ölmekte değil, Özleyipte görememek zor :'( aşkımm seni çok özlüyorumm - Yanlızlık üşümekse yanlızım üşüyorum,sensizlik uçurmsa tut kolumdan düşüyorum,soru sorma cevabını bilmiyorum bildiğim tek sey seni deli gibi seviyorum, |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |