|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
05 June 2006, 22:18 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
884
Üyelik T.:
24 May 2006
Arkadaşları:0
|
ÖZLEDİM
ÖZLEDİM ÖZLEDIM SEN GITTIN YA YASANTIMIN BIR ANLAMI KALMADI SEN GITTIN YA PENCEREME BIR KEZ GÜNES DOGMADI SEN GITTIN YA MUTLU GÜNÜM OLMADI SENLE GECEN GÜNLERIMIN DEGERINI BILMEDIM ÖZLEDIM TENININ KOKUSUNU ÖZLEDIM ÖZLEDIM SIMSICAK NEFESINI ÖZLEDIM ÖZLEDIM SOHBETINI O SESINI ÖZLEDIM GELMEDIN GÖZ BEBEGIM CAN YOLDASIM GELMEDIN SEN GITTIN YA GÖZLERIMDEN YASLAR BIR AN DINMEDI SEN GITTIN YA ELLERIMDEN RESMIN BIR AN DÜSMEDI SEN GITTIN YA O GÜN BU GÜN INAN YÜZÜM GÜLMEDI SENLE GECEN GÜNLERIMIN DEGERINI BILMEDIN
06 June 2006, 09:36 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
rs
Usul Usul
Özlem rıhtımında gün akşam oldu Sarıl küreklere gel usul usul Güzelim leylâklar saçını yoldu Dağıt hüzünleri gül usul usul Odalar şenlensin ayak sesinle Aynı saksılarda büyü benimle Mutluluğa dönük şarkını söyle Kopsun sevincinden tel usul usul Yağmur ol göklerden yağ ellerime Ayışığı gibi vur yollarıma Nazlı kuşlar gibi kon dallarıma Sevda sepetime dol usul usul Katmer katmer açıl gönül bahçemde Bir ipek çevre ol fakir bohçamda Mecnun'um Leylâ'sın dertli bahçemde Kapımı yeniden çal usul usul İlhan Geçer
06 June 2006, 14:37 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
ÖZLEDİM
Selami Şahin'in güzel bi bestesi özleyen özleyenede ne olacak bu hal???
07 June 2006, 10:32 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
|
ÖZLEDİM
Aşığın Özlemi
Meğerse ne kadar özlemişim seni Deniz mavisi gözlerini Beni hayallere daldıran sözlerini Hüznü yok eden tatlı gülüşlerini Kızdığında kaşlarını çatışını Büyük harflerle bana bağırışını Duygularını nokta nokta yazışını Kalbimi delip geçen bakışını İçimi titreten kokunu özlemişim Edanı, işveni, nazını, savrulan siyah saçını Gözlerinde kaybolup gitmeyi özlemişim Özlemişim hayatıma neşe saçışını Gitme ne olur kal benimle Yasla kulağını dinle bak kalp atışımı Ruhumda sensin esen fırtına Sensiz devam ettiremem artık hayatımı Hayat bilki sen olmadan artık bana zor Hasretin yüreğimi yakan bir kor Sensiz geçen geceleri birde bana sor Gitme kal, özleminle yakıp yıkma hayatımı Y.Tarihi 20-09-2002 Saat 10.35 Salih Özalaşan