|
Bayanlara Özel (Erkeklerin Girmesi Yasaktır :-)) Bu Alan Bayanlarımıza Özel Bir Alandır ve Erkeklerin Girmesi Kesinlikle Yasaktır :-) |
|
Seçenekler |
19 January 2009, 11:39 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
Arkadaşları:0
EvLiLigin Gercek Yüzü:)
EvLiLigin Gercek Yüzü:) [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt] Önce: Seninle rüyada gibiyim... [/size] [/size] [/size] [/size] [/size]
Sonra: Bu evlilik tam bir kabus... Önce: Çiskeyk,kapuçino,ekspresso... Sonra: Çay,simit,ayran,soğanla-söğen... Önce: Boğazda balık, Etilerde ıstakoz... Sonra: Evde hamsi buğalama, balkonda köfte mangal... Önce: Para su gibi akar... Sonra: Damlaya damlaya göl olur... Önce: Aşkım gözü kördür,kör... Sonra: Kocam bakarkör, karım nankör Önce: Nefis kesicisin hayatım... Sonra: Yeter artık boğma beni... Önce: Fısıldanan Cemal Süreyya şiirleri... Sonra: Gürültülü, kahkahalı müstehcen fıkralar... Önce: Mırıldanan romantik melodiler... Sonra: Hiç kısılmayan TV sesi... Önce: Tutkulu Cumartesi Gecesi Ateşi... Sonra: Bol küfürlü Pazartesi Futbol Gecesi... Önce: Vİctoria's Secret iç çamaşırları Sonra: Ulus pazarından gecelik,eşofman,tumman... Önce: Durma Aşkım... Sonra: Yine başlama hayatım... Önce: Saten çarşaf,kuş tüyü yastık,pirinç karyola... Sonra: Kanepe,yastık,battaniye... Önce: Aşkından mideme sancılar giriyor... Sonra: Bu gece olmaz başım ağrıyor... Önce: Seninle herşeye varım... Sonra: Haftasonu piknik mi? Ben yokum... Önce: Lavaboya kadar sana eşlik edeyim hayatım... Sonra: Çok sıkıştım, önce ben girecem... Önce: Dünyayı ayaklarının altına sereceğim... Sonra: Bu evlilik hiçbir yere gitmiyor... Önce: Senin için herşeyi yaparım... Sonra: Şu salatayı yapıver... Önce: Tabii ki annen istediği zaman gelebilir... Sonra: Bıktım şu cadaloz annenden, ben annemin evine gidiyorum...