|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
07 December 2006, 10:48 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
882
Üyelik T.:
23 May 2006
Arkadaşları:0
BURÇLARIN ŞİİRİ
BURÇLARIN ŞİİRİ BURÇLARIN ŞİİRİ ***Koç:* *Ben bilirim gerisi bos,* *istiyorsan pesimden kos.* *Emir almam, ben veririm,* *Önderiyim bu felegin...* ***Boga :* *Tek dilegim vardir* *Bolca para, zengin sofra...* *Çok bir şey mi istedigim, * *Güvencemdir bunlar benim...* ***ikizler :* *Zekam parlak, dilim oynak,* *Her konuya elim kivrak,* *Sikintiya hiç gelemem,* *Bir de karar verebilsem!...* ***Yengeç :* *Tezcanliyim, duygusalim,* *Dokunsalar akar yasim, * *Annem, babam, cocuklarim,* *Ben onlarsiz ne yaparim...* ***Aslan :* *Ben yarattim bu dünyayi,* *Bir de dönse etrafimda!.* *Her dedigim hemen olsun,* *Zenginlik ve ün beni bulsun...* ***Basak :* *Yazdim, çizdim, notlar aldim, * *Her bir seyi ayarladim,* *Yoktur bende bozuk, yamuk,* *Mükemmeli ben yasattim... * ***Terazi :* *Ben müziksiz yasayamam,* *Hele sevmeden hiç duramam.* *Danissam da her konuda,* *Bildigimden sasmam asla...* ***Akrep :* *En güçlü süphesiz benim,* *Herkesi ezip geçerim.* *Hele bana ters yapani * *Dogduguna pisman ederim...* ***Yay :* *Maceradan, maceraya,* *Kosmak asil isim benim* *Toplarim hep ilim, irfan, * *Bilgeliktir sanim benim...* ***Oglak :* *Cimrilik mi, benimkisi?* *Hesabini bilmek gerek.* *Günler aylar düsünürüm * *Kararlarim sasmaz benim...* ***Kova :* *Taklitçiligi hiç sevmem,* *istesem de beceremem,* *Orijinaldir fikirlerim, * *Takip edilecek olan benim...* ***Balik :* *Bir dünyam var, sirça saray* *Dokunursan kirilirim.* *Ben gelemem gerçeklere, * *Avunurum hayallerle...* (ALINTI)
07 December 2006, 11:35 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
|
BURÇLARIN ŞİİRİ
***Balik :*
*Bir dünyam var, sirça saray* *Dokunursan kirilirim.* *Ben gelemem gerçeklere, * *Avunurum hayallerle...* Bu benim galiba. |
07 December 2006, 11:38 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
BURÇLARIN ŞİİRİ
[size=18px]***Kova :*
*Taklitçiligi hiç sevmem,* *istesem de beceremem,* *Orijinaldir fikirlerim, * *Takip edilecek olan benim...* [/size]