|
Yakılacak Şiirleriniz Kendi amatör şiirlerinizi sunabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
18 April 2006, 11:47 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Arkadaşları:0
Benim çaresiz yüreğim...
Benim çaresiz yüreğim... [size=12px]Benim çaresiz yüreğim... Sana sesleniyorum bu gece Canıma sesleniyorum Canana değil bu söylediklerim.. Biliyorum yüreğim , Benim için atmadığını biliyorum.. Sana diyorum yüreğim Sana diyorum: Ölümüne seviyorsan eğer; Asla karşılık bekleme Sade ve sadece sev . Eğer karşılık bekleyip alamazsan verdiğini ; perişan olur erir tükenirsin günden güne. O yüzden karşılık bekleme; Amaçsızca sev sevdiğini .. Birgün olur da hiç beklemeden alırsan karşılığını İşte o gün senin günündür O gün onsuzluktan değil mutluluktan ağladığım gündür O GÜN... Benim çaresiz yüreğim O gün hiç gelmese bile Sakın ola bekleme Beni 1 kez olsun dinle Sakın ola KARŞILIK BEKLEME BEKLEME!..[/size]
18 April 2006, 11:52 | Mesaj No:2 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
Benim çaresiz yüreğim...
[size=18px]Ölümüne seviyorsan eğer ; Asla karşılık bekleme, sade ve sadece sev
belizcim canımsın kısss sen benim çok güzel bir şiir gönlüne sağlık...[/size]
18 April 2006, 13:19 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Benim çaresiz yüreğim...
[size=18px]İçimde fırtınalar kopuyor.
Sığmıyor ne gökyüzüne Ne yer yüzüne Ne denizin serin mavi derinliklerine.. Demir bir mengeneye sıkıştı yüreğim Çaresiz çırpınıyorum.. Nafile küçücük yüreğim İçimde fırtınalar kopuyor kendimden büyük Özgür olsam gitsem istediğim yere Ne yerde ne gökteyim Özgür olsam uzansam sevgi diyarının Amber kokan bahçesine.. Fırtınalar Nisan yağmuruna dönüşse Mengeneler.. Mis çiçekleri.. Çaresiz çırpınıyorum Nafile küçücük yüreğim...[/size]
18 April 2006, 17:24 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
Öğrendim
Yine başındayım piyanomun, İnce parmaklarımın baskısı ile inip çıkıyor tuşları, Yaşam çizgim şimdi denizler altında, Bütün isteksizlikler etrafımda, ve baskısı üzerimde kaslarımdaki elektriğin, Vücudumdaki tüm organlar öfkeli, senden uzak olmanın, yarattığım geçici mutlulukların tükendiğinin farkındalar, Beklemek sabrımın bu kadar güçlü, ve sensizlik testinin bu kadar engebeli, ve bilmediğim sonumuzun nası olacağı soruları aklımın en sağlam yerinde, Görünmeyen yaralar çok acı çektirirler.... Görünenlerle kıyaslarsan seni anlamazların görünmeyenlerin bir atomunu bile anlayamayacaklarını anlamışsındır. Bu sadece sana aslında herkesin kendine özel ve sadece belli bir zaman değil daima hissedebileceği.... bir o kadar ahmak ve anlamsız gibi sanki olmasa olmazmıydı dedirten bir klasiktir ve herkesin yaşamında başrolü alır, Zaferler kazanırcasına... İstesende geri alamazsın yıkılan kaleleri alsan dahi onarıp eski haline getirmek ne zor bir iş bir bilsen. Yıkılan kalelerden kalan enkaz yıllarla birlikte gider,yeni kaleler yapılır... Gözlenecek bir yol yok ne yazık, gidip dönmeyenlerin adı çoktan bir yerler yazılmıştı... Arada bir uğrayan mutluluk kırıntıları artık kokusunu bile vermiyordu. Neydi onu bu kadar cimri yapan. Çok sevmek yo hayır bu çok basit olurdu, onu ;her zaman her an her haliyle her hatasıyla her günahıyla her sevabıyla çirkinliğiyle güzelliğiyle kötü kokusuyla... en saf duygularıyla sadece duygularıyla her atomuna kadar, her şeyi ile sevmek......en zoru bu olsa gerek..... bulduğumuzda hiçmi azmadık hiç mi sapmadık, en arzuladığımız şeyi elde ettiğimizde hiç mi şımarmadık... elbette yaptık ama öğrendik...... sevmeyi öğrendik.... hayatı gibi sevmeyi öğrendik..... herşeyiyle sevmeyi bir bütün olarak çünkü, ama,fakat sız sevmeyi öğrendik...... Döner diye beklediğimiz.... böyle sevmeye çalıştığımız.... Bir gün dönmen umuduyla....Allah yardımcımız olsun.. Ramazan YILMAZ