|
Serbest Atış Gönül Ne Çay İster Ne Kahvehane, Gönül Muhabbet İster İçmek Bahane... |
|
Seçenekler |
07 April 2006, 17:29 | Mesaj No:1 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
YARIŞMA'nın Sonuçları Belli Oldu...
YARIŞMA'nın Sonuçları Belli Oldu... [size=18px]Bu haftanın en güzel sözünü seçiyoruz…[/size] Haftanın 1. : beliz (Düşüncelerine dikkat et eyleme dönüşür! Eylemlerine dikkat et alışkanlıklara dönüşür! Alışkanlıklarına dikkat et kişiliğine dönüşür! Kişiliğine dikkat et kişiliğin kaderindir!) Haftanın 2. : ihsan034 (Başarılı insane daima çözümün bir parçasıdır ; Her zaman bir programı vardır. İşe gelince “sana yardım edeyim” der. Her soruna bir çözüm bulur, olumsuz durumda bile bir çıkış noktası görür, “zor olabilir ama imkansız değil” der. / Başarısız ise daima sorunun bir parçasıdır ; Her zaman bir mazereti vardır. İşe gelince “bu benim işim değil” der. Her çözümde bir sorun görür, en olumlu durumda bile engel bulur, “mümkün olabilir ama çok zor” der.) Haftanın 3. : pamukkale (“Hiçbir yerde aşırıya gitme, ölçülü ol. Keder doğruan seviçten kaç. Çabuk dost edinme, edineceklerini çabuk gözden çıkarma!…” / Atinalı Solon) Haftanın 4. : sensei (Alem içre muteber bir nesne yok devlet gibi. Olmaya devlet cihanda bir nefes sihat gibi. Saltanat dedikleri ancak cihan gaygasıdır. Olmaya bath-u saadet dünyada vahdet gibi.” / Kanuni Sultan Süleyman) [size=18px]Tabi Sadece Bunlar Değil[/size] Haftanın En Kötü Sözü : Mekansız (Su akar yatağını bulur…) Haftanın En Göze Hitap Eden Sözü : Ayeser Haftanın En Son Sözü : nihale (Benim aklım, şuurum, benim gözüm kulağım hep sensing. Benim dilime gelen herşey sensing şemseddin. Senin gözlerinde yarın bugündür, dün şimdi ve şimdi daima. Gel ey tebrizin kızıl gülü. Gel çıkar kalbimden şu elem yanığı dikeni, gel ey tebrizin güneşi ya gel yada bizi yanına al… / Mevlana’dan Şemseddin’e) Haftanın En Hareketli Sözü : anafor ( / “Rüyaların en güzelini görürken Tanrını sizi korumak için gönderdiği meleklerin kanatları öyle büyük olsun ki en masum anınızda bile kimse size zarar veremesin.” / Safistike / [/img]) Haftanın En Taktire Şayan Sözü : ygokbulak (Korkağın başarısı iyi saklanmaktır…) Haftanın En Nasihat İçeren Sözü : sahika (Dil kesni bir kılıçtır, nasıl keseceği bilinmez. Söz döndürmesi kolay olmayan ok gibidir. Dil harekete geçmeden evvel düşün. Belki bir DOSTU ÜZERİSİN, belki bir ALLAH ADAMININ KALBİMİNİ KIRARARSIN / Şehabeddin Ahmed)
07 April 2006, 17:39 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
Tşk. site yöneticisi, adminleri ve gözde üyeleri..Ayrıca tüm katılımlarından dolayı herkese tşk. etmek istiyorum, aslında herkesin eklediği çok güzel. Bundan kimsenin şüphesi olmassın.Bu tür faaliyetlerin devamını diliyorum.
Buna öncülük ettiği içinde Anafor'a ayrıca tşk. ederim.... Sevgiler, saygılar.. [size=18px]İhsan034[/size]
07 April 2006, 17:49 | Mesaj No:3 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
[size=18px]Teşekkürler sevgili adminlerim..sevgili üye kardeşlerim..aslında sözlerin hepside ders verici...ilgilerinize teşekkürler.. :lol: :lol:
Teşekkürler anafor..[/size]
08 April 2006, 09:52 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
730
Üyelik T.:
12 February 2006
|
[size=18px]ARKADAŞLAR BANA GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKUR EDERİM.BİRİNCİ OLMAYI İSTERDİM AMA OLMADI.BUNDAN SONRA ÖNÜME BAKACAĞIM.DİĞER YARIŞMALARI KAZANIP BİRİNCİLİĞİ YAKALIYACAZ İNŞALLAHH[/size]
08 April 2006, 13:07 | Mesaj No:5 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
[size=18px]Sayın adminler ve üye arkadaşler hepinize çok teşekkür ederim.(mekansız en çok parayı sen veremedin malesef ben verdim :wink: kusura bakma arkadaşım sakın üzülme olurmu :wink: )senin yüreğini hiç bir para satın alamaz!![/size]
08 April 2006, 13:49 | Mesaj No:6 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
[size=18px]Yarışma olayında yolsuzluk kokusu alıyorum sankii... Sayın adminler neler oluyoo..[/size]
08 April 2006, 13:54 | Mesaj No:7 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
yolsuzlukk yok KArdeşimmSadecee :lol: :lol: Küçük Bir Hediyee. yolsuzluk Yapmak Bİze Yakışmazz biz yoluluk Yapıyoruzz.. Şaka Bir Tarafa Seçimleri Güzel Admininlerimizinn... Bakalımm Birdahaki HGafta ne olacak Bir numara olmalıyımm.
|
08 April 2006, 14:52 | Mesaj No:8 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
rs
Yokluğumdan faydalanıp yarışma yaparsınız ha. Bu yarışmayı protosta ediyorum. Çok büyük bir şike vardır. Yarışmayı tekrar edin. Daha yarışmaya katılacaklar gelmeden başlamışsınız haksızlık var bu işte. Adminler görev başına :twisted:
08 April 2006, 18:16 | Mesaj No:9 |
Durumu:
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
sitenin EN ağır abisi REHA
seni gördüm mutlu oldum hoş geldin sefalar getirdin anafor kız yarışmayı sen başlattın sonuçlarınada sen karar verdin en nasihat verici sözüde sizlerle paylaştığım içinde ayrıca gururlandım REHA pazartesiden itibaren yarışmaya katılman için START almanı bekliyoruz))) selametle...........
10 April 2006, 12:22 | Mesaj No:10 |
Durumu:
Papatyam No :
163
Üyelik T.:
01 March 2005
|
Re: :)
[size=18px] Emeği gecen herkesi tebrik etmek lazım.
Tebrikler....[/size]