11 March 2007, 23:52 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
GİDİYORUM
GİDİYORUM Zaman, sadece birazcık zaman Geçici bu öfke, bu hırs, bu intikam Acılarımız tarih kadar eski Nefes alıp vermek misali olağan Zaman sadece birazcık zaman Son bulduğu yerde sevgiler bir tek an Böyle benzer izler etrafında Alışkanlıklarımız bile sıradan Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde Gidiyorum kokun hala üzerimde Sana korkular bıraktım bir de yeni başlangıçlar Bir kendim bir ben gidiyorum Zaman sadece birazcık zaman Kızgınlığım yalnızlıktan korktuğumdan Bilirsin karanlıktan da ürkerim çocuklar gibi Işıkları hep yakarım bu korkudan Sezen Aksu |
12 March 2007, 00:22 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
Arkadaşları:0
|
GİDİYORUM
Zaman sadece birazcık zaman
Kızgınlığım yalnızlıktan korktuğumdan Bilirsin karanlıktan da ürkerim çocuklar gibi Işıkları hep yakarım bu korkudan GİTME NEOLUR YAZILARIN DEVAMINI BEKLERIM
12 March 2007, 11:41 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
GİDİYORUM
Sezen Aksu'nun bu güzel parçasını paylaştığın için teşekkürler.
12 March 2007, 12:47 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
804
Üyelik T.:
27 March 2006
|
GİDİYORUM
sevgili mavera bu şekilde gitmeyeceğini aramıza geri döneceğine eminim bu site sensiz olmaz istersen gitmeden bir kere daha düşünn
BEKLİYORUZ SENİİ
12 March 2007, 16:06 | Mesaj No:5 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
GİDİYORUM
Bekliyorum seni...
gölerim yine yollarda, gözlerim yine yasli. Gelmeyecegini bile bile bekliyorum. Hani belki olur ya, gecersin evin önünden diye. Son gidisinde, unut beni, demistinya, hic sevmedimki ben seni. Iste bunlar dolasiyor kafamda. Gercekten bu kadar kolyami, sevdigini unutup, sevginden vazgecmek? Gercekten bu kadar kolaymi, yasananlari hic yasanmamis farz etmek? Ama artik pencerede gözü yasli bekleyen yok seni, cünkü gecde olsa anladim. Deger verdigin icin degersizsen eger, o zaman o deger verdigine, verdigin deger, deymez!!! siirkolik http://www.siirbul.com/?sayfa=siir&siir_id=29979
17 March 2007, 18:36 | Mesaj No:6 |
Durumu:
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
|
GİDİYORUM
[size=18px]
Yağmurlar yağmıyor mu inceden ince Rüzgarlar esmiyor mu serince Bir sigara yakıyorum efkarlanarak Çıkıp karşıma sen geliyorsun Saçların ıslanmış oluyor “Gel” diyorum duymuyorsun beni bir türlü Seni böyle hayal meyal yaşamak çok zor Uzanıp tutsam diyorum incecik ellerinden Ellerim boşlukta kalıyor. [/size] Sakın gitme Ersin... ops: ops: ops: |
17 March 2007, 19:08 | Mesaj No:7 |
Durumu:
Papatyam No :
1011
Üyelik T.:
09 November 2006
|
dosta sanki bilmezmisin
sanki bilmezmisin gitmelerin nasıl olduğunu be ersinim nereye gidersin be dostum
17 March 2007, 20:18 | Mesaj No:8 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
GİDİYORUM
Gidiyorum emin ol abi..Artık buralar bana dar gelmeye başladı...Bir genişlik bir umut aradım hep.Gecenin yarısı sudaki ayı seyredip güneşi umutla beklerken sabah kara bulutların üstüme doğması gibidir hayatım benim..ben bu yüzden umudu severim ama sadece umudu.
|
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |