|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
14 February 2006, 11:17 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
Arkadaşları:0
''Sevgililer günü''
''Sevgililer günü'' Bak bugün “ On dört Şubat” sevdaları takın gel Kalbinin bahçesinden, aşk gülleri elinde Aşkların büyüsünde, sevda tanımaz engel Kavruk susuz arzular biçimlensin teninde Gül gül yaprak olalım; Sevgililer Gününde. Aşktan sevgiden anlat, muhabbet demli olsun Çöl yangını hasretler tükenip canda solsun Anılar çeşmesinden ruhumuz neşe dolsun Raks eden bulutlardan bir duygu tufanında Coşkun ırmak olalım; Sevgililer Gününde. İpeksi kanatlarla gönül baharıma koş Lâle sümbül papatya, kelebeklerle ne hoş Derenin ninnisinde, duygular esrik, sarhoş Tutuşsun gümüş sular, buseler yangınında Altın varak olalım; Sevgililer Gününde Bir güne sığmaz sevda, sevmek sonsuza kadar Doğanın gereği aşk, tenden tene hep yanar Yağmurun kokusuna, nemine tohum kanar Olgunlaşır başaklar, dövülür harmanında Kökle toprak olalım, Sevgililer Gününde Hicran güncesi olduk döngüler tuzağında Vuslatlar teğet geçti biz kaldık uzağında Biz ki ipek örgüydük, umular kazağında Gül deseniydik al al, mor menekşe tonunda Pıtrak pıtrak olalım, Sevgililer Gününde. Gülşen kıyameti ben, mavi düş cenneti sen Gönül meltemlerinde, aşk kokusudur esen Ayrılığa sığar mı, biz gibi candan seven Birleşsin kalplerimiz, cemreler düğününde Aşka tutsak olalım, Sevgililer Gününde. Gülşen Şenderin
14 February 2006, 11:27 | Mesaj No:2 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
''Sevgililer günü''
[size=18px]Lütfen Kolonları Sonuna Kadar Açın ve
Müziğide Dinleyin Gerçekten Çok Güzel :twisted: [/size] http://www.balca.net/sevgililergunu10028.aspx
14 February 2006, 11:35 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
Senin kadar olmasada gerçekten çok güzel, ellerine sağlık..
Canım arkadaşım....
14 February 2006, 12:00 | Mesaj No:4 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
''Sevgililer günü''
[size=18px]Eyvallah arkadaş :roll: [/size]
14 February 2006, 12:11 | Mesaj No:5 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
Sevgililer öpüşürken neden gözlerini kapatır bilir misin? Çünkü gözleriyle değil de kalpleriyle görmek isterler. Yani hissetmek isterler. Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim çünkü seni çok seviyorum. Sevgililer günümüz kutlu olsun !
14 February 2006, 12:27 | Mesaj No:6 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
''Sevgililer günü''
[size=18px]Ayaklarının altına
Şiirlerimi, kırmızı gül gibi serdim Haydi geç, durma öyle Sen geçesin diye Yol oldum ayaklarının altına Köprü kurarım Karşıda dağ olsan Ulaşmak için sana Haydi uç be turnam Uç benden yana Turnam sana kıyamam Yusuf Ter[/size]
14 February 2006, 15:25 | Mesaj No:7 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
Denizi içerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi çırpınıyorum. Mavi gözlerini özlüyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.
14 February 2006, 16:09 | Mesaj No:8 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
''Sevgililer günü''
[size=18px]SEVGİLİ[/size]
Zaman nasıl akıp gidiyor İnsanlar maskelerini ne çok seviyor Yıllarca bir yalanla bir ömüre geçiyor da Hiç kimse yok bir tek günü sonuna kadar yaşamaya Mecbursun yalnızlığa Oysa sevgili, bir tek sevgili Nasıl değiştirir dünyanın gerçeğini İçimdeki fırtına ele geçirdi beni Bir gün baktım hiç korkmadan aynaya Orda yeniden gördüm kendimi İşte sevgili, bir tek sevgili Nasıl değiştirir dünyanın gerçeğini Şimdi asla pişman değilim Yaşadağım her şeyin bedelini ödedim Nasıl olsa bir gün bulur duygular yerini Hem cehennem, hem cennet yeryüzünün mevsimlerini O kadar şey değişti ki Artık kimse masum değil Duygular çok eskidi O zamanlar biz ne güzel çocuklardık Dünyaya aydınlık gözlerle bakardık Ve işte o zaman kırdığım kalp Şimdi kırıyor başka kalpleri Aşkta kazanmak dedikleri kaybetmektir birçok şeyi... Sezen Aksu
14 February 2006, 18:18 | Mesaj No:9 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
:roll:
Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için. Sevgililer günün kutlu olsun biriciğim.
15 February 2006, 10:06 | Mesaj No:10 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
''Sevgililer günü''
Sevgililer Gününe Uygun Sözler
[size=18px]*** VURGUN ***[/size] Genç kız delikanlıya sorar : - "Benden hoslanıyor musun?" - Çocuk hayır diye cevap verir. [size=18px]Kız sorar : [/size] - "Beni sevimli buluyor musun?" - Çocuk hayır diye cevap verir. [size=18px]Kız sorar : [/size] - "Kalbinde yerim var mi?" - Çocuk hayır diye cevap verir. [size=18px]Kız sorar :[/size] - "Peki gidersem benim için ağlar mısın?" - Çocuk hayır diye cevap verir. Kız üzgün gitmek üzere arkasını döner. Çocuk onu kollarına alır ve : - "Ben senden hoşlanmıyorum, seni seviyorum. Seni sevimli değil başdöndürücü buluyorum. Kalbimde sana yer yok, benim kalbim sensin ve senin arkandan ağlamam, senin için ölürüm" der.