|
Yakılacak Şiirleriniz Kendi amatör şiirlerinizi sunabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
26 April 2006, 00:24 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Altın Kaplı Aşk Hikayesii
Altın Kaplı Aşk Hikayesii Ve işte sonunda bitişe gelmiştik İnanamadık masallar kadar pembe bir aşkın Masallar kadar kısa sürede bitmesine Kader buydu vakit ayrılığa beş vardı Gözler dolu,dillerde elveda Yüreklerde acı,akılda söylenecek bir ton söz Ama sustuk sadece elveda diyebildik Susmalıydık susmamızdı en en doğru olan İyi dilekleri söylemeye gerek bile yoktu Biliyorduk ki bu ayrılık zaten bizim mutluluğumuz içindi Olması gereken bu dedin ve oldu Kaderde bu vardı ve yaşanmalıydı İtiraz edemezdik ki bize düşeni yapıp yaşadık Ben hiç ama hiç pişman değilim sevdiğim İyiki yolun değdi yoluma İyiki yaşadım aşkı seninle Çok yakıştın sen benim sevdama Sayende zulama altın kaplı bir aşk hikayesi girdi Yıllar sonra gözlerim dolarak Aklıma her gelişinde olduğu gibi,dudağıma tebessümü kondurarak Tatlı tatlı anlatacağım bir aşk hikayesi seninle yaşadığım Yüreğimde izin derin hep orada kalacak Bana çok şey öğrettin Hayal ettiğim aşkı yaşattın Bitmişte olsa sevdamız altın kaplı hikayenin Sonunu mutlu yazamasakta Sevdiğim her şey için teşekkürler... |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |