07 May 2006, 01:45 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
İmkansizim..
İmkansizim.. İMKANSIZIM... Bir imkansızlığımı anlatsam bilmiyorum, ama bir şeyler anlatmam gerektiğini biliyorum. Bu belkide sana ilk yazışım. Belki de son olduğunu bile bile, ilkleri kabullenişimin sonuncusu. Sıkılmadan aşık oluşlarımın arasında bana en uzağı, En karanlık yolum, En amansız yolculuğum, Sen... En uzağım... Anlatsam da anlamayacağını biliyorum. Benim hislerimi seninde defalarca, ama başkalarına hissettiğini... Aşkı aşkla kıyaslayacağını, Ve yüzüme karşı "ama ben..." diyeceğini, Biliyorum beni dinleyeceğini; Hemde lafım bitene kadar, O ateş gözlerini gözümden ayırmayacağını. Bir sonraki söyleyeceğimi merakla bekleyeceğini, Ama bana yüreğini açmayacağını. Ve her yeni başlayan cümlemi, "ama ben..." lerle keseceğini... Biliyorum bana beni sevmediğini, Defalarca tekrarlayacağını... Hayır korkmuyorum... Biliyorum, Sana, gözlerimi gözlerinden ayırmadan Tüm benliğimle kalbimi açsam dahi, Benden o derin bakışlarını gizleyeceğini. Sen... En erişilmezim... Her uzandığımda; yok olan bir hayal gibi, Her gözlerimi kapattığımda; karanlığın arkasında duran gibi, Her yalnız kalışımda; sessizlik olup bana yandaş gibi, Hep yoksun aslında, hiç olmadın gibi... Seni bana, ben sen yaptım. Sen... Herşeyim... Ve aslında, hiçbirşeyim... Bu gece senden vazgeçebilirim... Bu gece senden "Hiç" diye bahsedebilirim... Ama biliyorum ki, yarın sabaha güneş gibi doğacaksın günüme, Pencereden yatağıma vuran ilk ışık gibi dolacaksın içime, Ve ben kalkıp perdeyi örtmeyi Yada yorganı yüzüme çekmeyi düşünmeyeceğim bile... Dol içime hiçbirşeyim... Taşsın bende sevgin. Ben, sen beni sev diye seni sevmedim, Ben, sen yanımda olmasanda seni severim. Ben, tanim teninde olsun diye değil, Ben, sevgin yüreğimi ısıtsın diye seni sevdim. Anlatmayacağım sana, seni nasıl sevdiğimi gözlerine bakarak. Unutacağımı biliyorum sana söylemek için beklettiğim cümleleri "Keşke..." derim hep; biliyorum, yine diyeceğimdende eminim. Ama keşke ben; ben olmasaydım, sen de sen... Sen... İmkansızım... |
07 May 2006, 14:20 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Arkadaşları:0
İmkansizim..
damla adındabir kız vardı gençliğinin en güzel çağında birine aşık olmuştu günden güne bu aşkı büyüyor karşı gelinmez bir hal alıyordu
bir gün herseyiş anlatıp onunla arkadaş olmayı denedi ama başaramamıştı reddedilmişti hep karşısına çıkıyor konuşmak istiyordu ama genç hep yolundan kaçıyordu aradan 1 ay geçmişti genç Yolundan kaçmak yerine artık onunla sohbet ediyordu kız ise buna çok şaşırıyordu BENDEN hoşlandımı acaba diye düşünüyordu ve hayale kapılıp mutlu oluyordu... ama yanılıyordu!.. kıza onu sevmediğini söyledi birgün KIZİ İSE ozaman seni unutmamı sağla karşıma çıkma seviyormuş gibi davranma gülmE BAna diyordu ne faydaki genç bunların hiçbirini yapmıyor aksine daha çok sevmesini sağlıyormuş artık kız dayanamıyormuş aşk acısına bir mektup bırakıp gece intahar etmiş sabah kızın cesediyle karşılaşmış ailesi ve baş ucunda sevdiğine verilmesini istediği bir mektup apartopar genci çağırırlar eve genç mektubu açar ve içinde şunlar yazılıdır "seni sevmiştim acı çekeceğimi bile bile sevmiştim karşılığı yoktu imkansızdı yinede sevmiştim sensiz yaşayamazdım en doğrusu ölmekti bu dünyda sevmeyi bilmeyeni sevmişim delice ama öbür dünyada sevmeyeceğimmmm...... sana bensiz hayatta mutluluklar SENİ SEVİYORUM....... VE GENÇ DONUP KALMIŞTI ASLINDA ASLINDA SEVİYORDUM DİYE BAĞIRDI AMA AŞKINDAN EMİN OLMAK İSTEDİM DEDİ... VE GEÇ KALMIŞ OLMAYI SEVDİĞİNİN CANIYLA ÖDEDİ.....
07 May 2006, 22:25 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
834
Üyelik T.:
11 April 2006
Arkadaşları:0
|
İmkansizim..
Ben seni hiç görmeden sevdim sevgili
Ruhuma inen sancı, düşünceme giren soru oldun Gerçek ötesinden yaşamıma giren haz Ve kendime ettiğim ihanet oldun Ben seni rüyalarıma aldım sevgili Rüyamda bile yüzünü gizler oldun Sesini duymak bile yeter oldu istemeye Gönlüme ateş ruhuma huzur oldun Ben seni arar oldum sevgili Bomboş sokaklarda birden karşımda durdun Kaybolmuşken yol bulup ışığa kavuştum Karanlıktım benim aydınlığım sen oldun Ben seni özler oldum sevgili Sıcağında eriyip terinde gezmeyi Sarılıp sıkıca alnını öpmeyi Ve sende yol bulup kokunu özler oldum Bir ilk oldun ki kayboldum içinde Yanar gönlüm sönmez arar seni her yerde Istırabım yok huzur var gönlümde Kavuştuğumuz gün ben senle yine doğdum.. ...ve Sen Herşeyim Oldun SevgiLi!