|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
09 May 2006, 11:28 | Mesaj No:1 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
Kalbime Kazıdım Adını GÜLÜM...
Kalbime Kazıdım Adını GÜLÜM... [size=18px]Kalbime Kazıdım Adını GÜLÜM.[/size] Şu yalan dünyada tek seni sevdim Üstüne yar olmaz olmaz be GÜLÜM. Kalbimde yanlız sana yer verdim Rüyalarım gerçek olsun be GÜLÜM. Kalırsam yüzüne sevdiğim hasret Az kaldı kavuşmak az kaldı sabret Unutursam seni olayım namert Aklıma kazıdım seni be GÜLÜM. Sevdiğim benziyor bahara,güle Sensiz geçen günüm ızdırap çile Teselli etmiyor anılar bile Kalbime kazıdım adını GÜLÜM. Sevipte kaybetmek ne kadar zormuş Sevipte ayrılmak ateşten kormuş Tüm hayatım sanki dertle yoğrulmuş Derdimin dermanı sensin be GÜLÜM Ekmeğim suyum her şeyim sensin Sen baharım yazım gülüm neşemsin Senden başka sevmem bunu bılesin Kalbimin sahibi sensin be GÜLÜM Bilirsinki dünya fanidir fani Sultan süleymanım nerede hani Güzel yüzünü ölmeden bari Görmek istiyorum senin, be GÜLÜM. Netten Alıntı
09 May 2006, 11:47 | Mesaj No:2 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Bir yer istiyorum sen gibi,
Öyle bir yer olmalı ki, Avazım çıktığı kadar bağırmalıyım. Sesim kısılana kadar, Çığlık çığlığa.. Kimse duymadan görmeden Öyle bir yer olmalı ki, Haykırırcasına ağlamalıyım, Gözlerimden yaş boşalmalı yağmur misali. .. ve öyle bir yer olmalı ki, Hasreti gömmeliyim, Ne hasret başkasına, Ne de başkası hasrete ulaşamasın diye. Öyle bir yer olmalı ki, Oraya istediğim şekli vermeliyim. Yemyeşil olmalı, Rengarenk açan çiçekleri ve masmavi denizi. Sevgi olmalı, dostluk olmalı, kardeşlik olmalı, Öyle bir yer istiyorum ki, İçine nefret, öfke girmemeli. Ne ben başkasını, Ne de başkası beni incitmemeli. Koşmalıyım kumsal boyu, Ayaklarım suya değmeli, Sulamalıyım çiçekleri, Sevgimle büyümeli, .... ve öyle bir yer olmalı ki, Huzuru bulmalıyım mekansızlığımdan, Öyle bir yer istiyorum ki, İçinde bir de sen olmalı. |
09 May 2006, 13:02 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Arkadaşları:0
Bir Tek Sen Varsın
Bırak acıları alayım kalbinden, Bırak üzüntüyü kederi sıkıntıyı sökeyim senden, Bırak sorunlarını bana, üstüme kalsın dertlerin Seslen bana karanlıklardan Seslen ki içindeki karanlığı aydınlatayım Çekip çıkarayım seni İçimde birktirdiğim özgürlüğün serbest kalsın Özgürlüğü tadalım birlikte, Yaşayalım hayatın bize verdiği tatlı anları ve zamanları Varsın olsun özgürlüğümüze dikilen gözler Varsın dönsün dünya bizim etrafımızda Aldırmayalım onlara, Tadını aldığımız duygulara bırakalım kendimizi Özgürlüğümüzü kısıtlayan engelleri Etrafımızı çevreleyen sorunlarla dolu duvarları Yıkalım el ele verip Yıkalım ve geçelim İçimde büyüttüğüm sevgini anlatayım yıldızlara yanlız kaldığımda, Ne kadar uzakta olursan ol onlarda sana anlatsınlar Zaman değil, yıldızlarla küçültelim mesafeleri Dudaklarmızla birleştirelim kalplerimizi Nefesimizle ısıtalım bedenlerimizi Sarılışlarımızla büyütelim sevgimizi Koca dünyanın karanlığından ve soğukluğundan Birlikte kurduğumuz hayalleri gerçek kılarak çıkalım Sarılalım, öpüşelim ve birbirimizi ısıtalım İhtiyacımız olan ve doyamayacağımız şeyi Birlikte yaşayalım Bırakta ellerini kalbime bastırayım Sesin kulaklarımı tınlatsın Nefesin bedenimi ıslatsın Yaşanacak bir tek sen varsın...
09 May 2006, 14:21 | Mesaj No:4 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Zaman Gece Yarisi
yine seni dusunuyorum! Islak gozlerim camda belki gelir diyorum. Hani bir sarkimiz var ya hep onu soyluyorum.. belki bir gun beni unutturacak biri cikacak karsina Belki ozlemeyeceksin beni gozyasi da dokmeyeceksin belki ama bu gece yuregimdesin HERZAMANKI GIBI !!! |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |