|
Cuma Sohbeti Hayırlı Cumalar, Bütün Cuma Mesajlarınıza Bu Bölümde Yer Verebilirsiniz... |
|
Seçenekler |
07 April 2006, 10:38 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
Arkadaşları:0
GÜNÜN DUASI
GÜNÜN DUASI [size=24px]Kaldıramayacağım yük, Taşıyamayacağım dert Çekemeyeceğim çile, Gidemeyeceğim bir yol Aşamayacağım engel, Yaşayamayacağım can Sevemeyeceğim yaren, Veremeyeceğim cevap Yiyemeyeceğim lokma, Konuşamayacağım söz Duyamayacağım ses, Gidemeyeceğim mekan Giremeyeceğim gönül, Kavuşamayacağım aşk Verme bana ey Yarabbim.[/size] AMİN AMİN AMİN..............
07 April 2006, 13:23 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
GÜNÜN DUASI
[size=18px]Rabbim,
Bizi “ne güzel kul” diye vasıflandırdığın kullarının arasına kat! Seni çok anan, seni çok özleyen hep özleyen; sana çok itaatkâr, çok tevbekâr kullarından et! “Ey kalpleri evirip çeviren Allah’ım, kalbimi dinin ve taatin üzre sabit kıl!” Amin[/size]
07 April 2006, 14:13 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
|
GÜNÜN DUASI
[size=18px]"Allahım! Seni hamdinle tesbih ederim. Senden başka ilah olmadığına şehadet ederim. Senden mağfiret diliyorum, Sana tevbe ediyorum.". [/size]
|
07 April 2006, 14:15 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
|
GÜNÜN DUASI
[size=18px]Ey Allah'ım! Senden dünya ve ahirette afiyet istiyorum. Kulağıma, gözüme sıhhat ver! Küfürden, fakirlik ve kabir azabından, zulmetmekten ve zulme uğramaktan sana sığınırım.[/size]
|
14 April 2006, 09:46 | Mesaj No:5 |
Durumu:
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
GÜNÜN DUASI
[size=18px]Ya Rabbi! Farkına vararak-varmayarak, gizli-açık, bilerek bilmeyerek işlediğim bütün günahlarımı bağışla!
Hz.Muhammed Mustafa (S.A.V)[/size]
23 March 2007, 12:03 | Mesaj No:6 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
GÜNÜN DUASI
(Kusursuz bir abdest al! sonra, "Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et"
23 March 2007, 15:18 | Mesaj No:7 |
Durumu:
Papatyam No :
804
Üyelik T.:
27 March 2006
|
GÜNÜN DUASI
**Affet Allah’ım **
Allah’ım âlemlerin rabbisin sen Senden başka ilah ta yoktur yarabbi Sen bizleri yaratın biz senin kulun Biz sana her zaman muhtacız Allah’ım Irakta Müslümanlar acı çekiyor Filistinler yıllardır zülüm görüyor Her tarafta Müslümanlar çile çekiyor Sen bizi çilelerden kurtar Allah’ım Çölleşmiş kalplere rahmet yağmalı Müslümanların gafletleri bitmeli İnanların artık kurtuluşa da ermeli Sen uyuyanları uyandır Allah’ım Müslümanlarda artık birlik olmalı Hep birlikte haçlılara karşı koymalı Ağlayan Müslümanlar artık gülmeli Sen bizi çilelerden kurtar Allah’ım
25 June 2008, 16:10 | Mesaj No:8 |
Papatyam Editörü
Durumu:
Papatyam No :
1242
Üyelik T.:
19 February 2008
|
HERGÜN BİR DUA
YA RABBİ!
Cuneyd-i Bagdadi her zaman soyle dua ederdi: "Allah'im sana daima ve buyuklugune layik bir hamdle hamd olsun. Resulullah efendimize, Ehl-i beytine, Eshabina, O'nun yardimcilarina hayir dualar olsun. Ya Rabbi! Yerde ve gokte sana itaat edenlere merhamet eyle. Ey kerim olan Allah'im! Lutuf ve keremin hurmetine butun gunahlarimizi, hata ve kusurlarimizi affeyle. Yaptigimiz zulum ve haksizliklar sebebiyle olan kul borclarindan bizi kurtar. Kereminle egriliklerimizi duzelt. Kotuluklerimizi iyilige tebdil eyle. Ey diledigini yok ve var eden Allah'im! Kalan omrumuzde bizi kotuluklerden koru. Razi olmadigin, begenmedigin seyleri bize cirkin goster, begendiklerini sevdir. Bizlere razi oldugun isleri yapmayi nasib eyle. Vefatimiza kadar bu halimizi daim eyle. Iradelerimizi bu hususta kuvvetlendir, niyetlerimizi saglamlastir. Bunlar icin kalbimizi islah eyle. Uzuvlarimizi bu islere sevkeyle. Bizi muvaffak kil ve islerimizde yardim eyle. Ya Rabbi! Bize senden utanmayi, begendigin her soze kosmayi ihsan eyle. Sectiklerine, sevdiklerine nasib ettigin, begendigin isleri yapma ve seni devamli anma halini, sirf senin icin yapilan amellerin en guzelini yapmayi omrumuzun sonuna kadar devam etmeyi nasib eyle. Olumumuzu iyi eyle. Olumu bize ikram, ihsan, sana yakinlik ve sevinc eyle; pismanlik, uzuntu eyleme. Kabirlerimize nese ve sevinc ile girmek nasib eyle. Kabirlerimizi Cennet bahceleri ve rahmetinin indigi yerler eyle. Orada bizi korkudan emin eyle. Diriltecegin gune kadar bizi emin ve kalpleri huzurlu olanlardan eyle. AMİN ..
01 July 2008, 10:57 | Mesaj No:9 |
Papatyam Editörü
Durumu:
Papatyam No :
1242
Üyelik T.:
19 February 2008
|
Ynt: HERGÜN BİR DUA
Allahım! BANA ÖYLE BİR GÖNÜL VER Kİ: Bir kuruluşun tepe noktasında yetkili olsam bile, bunu asla başka şekilde kullanmamalıyım. Günlük yaşamda "ben" yerine, daha çok "sen" sözcüğünü kullanabileyim... BANA ÖYLE BİR SEVGİ VER Kİ: Sonsuz bir hazine gibi bitmesin, çoğalsın daha da sevdikçe, doldursun sarsın çevremi. Hatta düşmanlarımı da sevebileyim... BANA ÖYLE BİR GÜÇ VER Kİ: Herkesten daha çok çalışabileyim, tutsak düşmeyeyim doğanın koşullarına, eşim ve çocuklarımı da mutlu et ki, mutluluğu başkalarına da götürebileyim... BANA ÖYLE BİR SAĞLIK VER Kİ: Düşünebileyim, konuşabileyim. BANA ÖYLE BİR ERDEM VER Kİ:İbadet edebileyim, iyilik etmeyi ve sevinçten buğulanmış gözlerle, teşekkür edenlere;bir şey yapmadım, anımsamıyorum diyebileyim. BANA ÖYLE BİR YETENEK VER Kİ: İyi eş, baba, anne, iyi komşu, iyi arkadaş, iyi vatandaş olabileyim. BANA ÖYLE BİR UMUT VER Kİ: Bugüne kadar yapmış olduğum hatalar için karamsarlığa düşmeyeyim, herşeyden aklanmış olarak yaşama yeniden başlamak üzere bağışlanabileceğimi bileyim. BANA ÖYLE BİR ANLAYIŞ VER Kİ: düşünebildiğim, yargılayabildiğim, inandığım, kahrolduğum, varolduğum şu anda bu sözleri söyleyebildiğim için şükredebileyim. BANA ÖYLE BİR TALİH VER Kİ : Yıllar sonra beni hatırlayanlar "herkese iyilik eden, tüm insanları seven, o düzeyde de sevilen bir kişiydi " diye konuşsanlar ve ben de huzur içinde olabileyim. BANA ÖYLE BİR İRADE VER Kİ: Birgün yenilip, içimdeki şeytanın kurallarına doğru yönelirsem; bu bir düşünce ise düşüncemi, bu bir adım ise ayağımı, bu bir uzanma ise elimi durdurabileyim. BANA ÖYLE BİR SABIR VER Kİ: Sükûneti bulayım, durabileyim, düşünebileyim. Âmîn... Âmîn... Âmîn...