|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
04 February 2007, 17:53 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
Arkadaşları:0
|
S U S U Y O R U M
S U S U Y O R U M S U S U Y O R U M Gözlerimden çağlayan isyanımdır Sözlerimden vurulman ne ki Sen kanıyorsun değil mi Ya ben Ya ben ansızın gelen bahar Ben ölüyorum zamansızlığında Keşke diyorum Keşke kış yüzüme Göstermeseydin anlık sıcağını Vurgun yemeseydi gözlerimde yeşil Ah aşk Adın niye hep imkansıza eş değer Ve er geç ayaza düşer yürek -nedendir ikiz doğuşun çaresizliğinle- Acı Yakan Vuran Yıkan Bir sözle Bir özü Bilir misin sırt verişin nasıldır Gün batımı seyrine Yada uykunun kuytusunda kalışın Gün doğumlarında Uzanamayışın anların varlığına Üç adım geriden takibi yaşamın Ve mahkumluğun ahlara İsyanım azalan yaşama Yoruldu dudaklarımda lal Duyumsamadığın çığlıklarım Yarım kalmışlığa Ne tuhaf değil mi Yarımlığın çengelinde sallanmak Her an düşeceğini bile bile yaşamak Yanılgı mıydı Yangı mı Kaybolduğun gözlerimde Yoksa kocaman bir yalan mı Susuyorum şimdi Sus oluşum sana Susuzluğum hayata Farzetki bir yıldız kayıp düştü Gözlerinden Marmaraya. Figan YARAR
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |