09 March 2007, 16:50 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
GİDEBİLİRSİN...
GİDEBİLİRSİN... Madem ki içinde o ateş söndü Bir daha yakmadan gidebilirsin Aklımda kalmasın bu son bakışlar Yüzüme bakmadan gidebilirsin Yıllardır verdiğin kederi görme Üstüme yıktığın kaderi görme Ömrümden çaldığın günleri görme Beni de görmeden gidebilirsin Sen düşün yaranı kimler saracak Sen düşün gönlünü kim avutacak Bir an önce kaybol oldu olacak Bir veda etmeden gidebilirsin Demek ben suçluyum bir tek sen haklı Ben zalim bir düşman sense zavallı En güzeli alıp beni asmalı Beni affetmeden gidebilirsin Zorlama kendini veda etmeye Zorlama gözünden yaşlar dökmeye Mecbur da değilsin birşey demeye Hiç bir şey demeden gidebilirsin... Ahmet Selçuk İlkan |
09 March 2007, 16:59 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
Arkadaşları:0
|
GİDEBİLİRSİN...
Giden Gelmez
İşittim ki, benim için ağlıyormuşsun, Hala adım düşmüyormuş dudaklarından! Geçenlerde bir yolcudan beni sormuşsun, Metruk, ıssız bir manastır gibiymiş odan! Çamlıklarda tek başına geziyormuşsun, Gözyaşların anıyormuş eski günleri... Ümidini siyah ufuklarda yormuşsun, Sanmışsın ki, giden günler gelecek geri! Artık ela gözlerinin altı çürümüş, Bahçemdeki kuşlar gibi susmuş kahkahan! Kalbin bir dal mevsimin hüznü bürümüş... Akşamları son yolcular geçerken kırdan Nazarların dalıyormuş, yıllardan beri Bir seyyahın bekleniyor gibi haberi! Yusuf Ziya Ortaç http://www.siirdefteri.com/index.php...p;siir_id=2118
09 March 2007, 17:03 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
Arkadaşları:0
|
GİDEBİLİRSİN...
Gidemezsin
Bir kıvılcım hatayla Alevler içinde kalırsın Bir gün affedileceğini bekleyerek Sabredersin sürelerce Ne yaparsa yapsın Ayrılsan da kopamazsın O şafaktayken Sen günbatımındasındır Her hatanın bir bedeli olduğunu Bilirsin Bilirsin ama, O bıraksa da Gidemezsin... Gökhan Ağrı http://www.siirdefteri.com/index.php...;siir_id=15361
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |