|
Deneme & Düz Yazılar Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Deneme ve Düz Yazılara Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
11 August 2006, 15:19 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
127
Üyelik T.:
17 January 2005
Arkadaşları:0
Gerçek Aşkin Kopyasi Yoktur
Gerçek Aşkin Kopyasi Yoktur [size=18px]Kilitlediğim kalbimin Yedek anahtarlarını buluyorum Açamıyorlar aşkımın kapısını yeniden. O doyumsuz mutluluklarım Kuşlar gibi göklere uçmak istiyor yeniden. [/size] [size=24px]O anlatılamaz heyecanlarım Coşkusunu martılara Haykırmak istiyor yeniden. Aşk türküleri,şarkıları Dün kadar anlamlı işitmiyor kulaklarıma. [/size] [size=18px]Kalemlerim alfabeleri eksik yazıyor, Şiirlerim sözcükleri eksik yazıyor. Aşksız sözcükler zehir zemberek Aşksız uykular haram Aşksız rüyalar korkulu Aşksız aydınlıklar karanlık Aşksız mutluluklar buruk Aşksız zaman anlamsız Aşksız yağmurların altında kalamıyorum Aşksız çiçekleri koklayamıyorum Aşksız bulutsuz gecelerde Gökteki yıldızlara bakamıyorum Aşksız bembeyaz karlarda gezemiyorum Aşksız sabahlar bulutlu. [/size] Aşklı sözlükler şiir gibidir Aşklı acılar şarap gibidir Aşklı akşamlar aydınlık Aşklı sabahlar umut güneşi gibidir. Kalbimin anahtarını benden çaldılar Aşk kanunları, Beni kitabından sildiler aşk kitapları. Ne biçim kanun bu hakimsiz, Ne biçim kitap bu kalemsiz. Hey aşk kanunları Hakiminiz varsa hani nerede adaletin, Hey aşk kitapları Kaleminiz varsa Bari yedek anahtarı yaz bana. Birileri açsın artık kilitli kalbimi Çok zor olacak ama denesinler Çünkü gerçek aşkın kopyası yoktur Yani yedek anahtar Papatyanın bir tane yaprağıdır.