|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
01 March 2008, 17:47 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
Arkadaşları:0
|
İÇİMDE BİR YERLERDE
İÇİMDE BİR YERLERDE Ve şimdi kelimeler kadar yalnızım Bir odam bir ben hayata kapanmışım Başlamak, istiyorum ya tekrardan Yada çekip gitmek varmak istiyorum hayallere... Aldığım nefes kadar üşüyorum Verdiğim soluk kadar acıyor bedenim Şimdi yalnızım bir odam bir ben Ve içimdeki acami şairin Buruşuk kağıtlarda gizli saklı şiirleri Karanlığın buz gibi gecelerinde Rüzgarın sesini diniyorum penceremde Sessizlik buz gibi üzerimde Biliyorum çıkmaz olan Sonu olmayan bir yere varıyorum Gidiyorum bir hayallerim bir kağıdım Ve bir ben bir hayat işte Onuda götürüyorum Sonsuz kere Ve sonsuz kere anlıyorum Ben yaşamıyorum aslında Ölüm ardımda sessiz adımlarda Belki hissettiğim duygularımda Ya ona gidiyorum ya da çözemediğim Varamadığım yollara.... alıntıdır
03 March 2008, 11:35 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
1031
Üyelik T.:
28 November 2006
|
İÇİMDE BİR YERLERDE
çok güzel paylaşımın için tşk
|
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |