|
Gülmece Arkadaşlar Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Stres Atmak Zamanıdır... |
|
Seçenekler |
15 March 2007, 16:56 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
Arkadaşları:0
|
Cevap isteyen sorular...
Cevap isteyen sorular... 1-Neden bozulan otobüsün yolcuları bizim otobüsümüze aktarıldığında, onlara mültecilermiş gibi bakarız? 2-Neden her gördüğümüz haritada hemen Türkiye'yi bulmaya çalışırız? Millet olarak dünyada kaybolma kompleksimiz mi vardır? 3-Neden insanlar birbirlerine sarılınca sağa-sola sallanırlar? 4-Neden öğrenciler ilköğretimin beşinci sınıfına kadar öğretmene "öğretmenim" diye seslenirken, altıncı sınıfta bir anda "hocam" diye seslenmeye başlarlar? 5-Neden sınavlarda "4 yanlış bir doğruyu götürür" şeklinde bir uygulama ile öğrenciler cezalandırılırlar da; "4 doğru bil, bir doğru da bizden" şeklinde bir kampanya başlatılıp, zekaya ve riske girme cesaretine ödül verilmez? 6-Neden insanlar kapalı bir alandan yağmur yağan alana çıkınca kafalarını eğerler? Yağmura duyulan saygıdan mıdır, yoksa ondan tırstığımız için midir? 7-Neden dükkanını kapatıp giden esnaf, kapıya "10 dakika sonra dönücem" yazar, ne zaman gittiğini nasıl anlarız? 8-Televizyona çıkan insanlar neden kendilerini Türkiye'deki bütün insanların izlediğini sanırlar? Örn: Şu anda 70 milyon kişi bizi izliyor... 9-Neden gözlerinden öperim denir? İnsan vücudunda öpülecek daha uygunsuz bir yer var mıdır? Kimse kimseyi gözünden öpmüş müdür? 10-Düğünlerde neden "Dom Dom Kurşunu" ile göbek atılmaktadır. "Bir avcı vurdu beni, bin avcı beni yedi" gibi sözler eşliğinde kendinden geçen başka milletler var mıdır? 11-Neden bazı kızlarımız şirin bir hayvancağız gördüklerinde "Ay inanmıyorum!" derler, inanılmayacak olan nedir? 12-Cumartesi ve Pazartesi'nin neden kendi isimleri yoktur? 13-Dolmuşlardaki fiyat tarifesinde "en kısa mesafe" neden "indi-bindi" olarak tabir edilir? Önce inilip, sonra mı binilir? Bir terslik yok mudur? 14-Bir programı kurarken neden "kabul ediyorum" ya da "kabul etmiyorum" seçenekleri vardır? O kadar parayı bayılıp bir bilgisayar programı satın aldıktan sonra "kabul etmiyorum" seçeneğini işaretleyen bir takım saf kişiler mevcut mudur? 15-Bulmacalarda boru sesinin karşılığı neden hep "ti"dir? Bulmacaları hazırlayan arkadaşlar hiç "ti" diye ses çıkaran boru görmüşler midir? 16-Ipana 7 reklamindaki kıza "Ne zamandan beri Ipana 7 kullanıyorsun?" diye soran doktor, Ipana 7'nin yeni bir ürün olduğunu ve reklamdan sadece bir kaç gün önce piyasaya çıktığını bilmemekte midir? 17-Neden futbol takımı olan Ajax "Ayaks" diye okunur da temizlik ürünü Ajax "Ajaks" diye okunur? 18-Neden ilanlarda "Doktordan temiz araba" diye yazılır? Hipokrat yemininde"arabamı temiz kullanacağım" şeklinde bir madde mi vardır?
15 March 2007, 19:01 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
Cevap isteyen sorular...
neden neden nedennnnnnnnnnn :twisted: :twisted: :twisted:
16 March 2007, 10:48 | Mesaj No:3 | |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
Cevap isteyen sorular...
Alıntı:
16 March 2007, 11:05 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
804
Üyelik T.:
27 March 2006
|
Cevap isteyen sorular...
neden grip olduğumuz zaman ilaç kullanmazsak bir haftada kullanırsak 7 günde iyileşiriz.