|
Gülmece Arkadaşlar Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Stres Atmak Zamanıdır... |
|
Seçenekler |
10 September 2007, 16:39 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
Arkadaşları:0
|
Türk - Amerikan Diyaloglari
Türk - Amerikan Diyaloglari US: Hey dostum burda bir problem mi var ? TR: Nooluyo lann burrrda ? US: Nasıl gidiyor Mike? TR: Napıyon lan Kazım? US: Korkarım seni öldüreceğim.. TR: Salavat getir ulan! US: Oov dostum hiç cool olmamışsın TR: Bu ne lan bi halta benzememişin, düdük! US: Hey Steve, neden kendine bir içki koymuyorsun? TR: Len Süleyman, iki bira kap gel bakim US: Hey evlat baseball oynamaya ne dersin; sen ve ben, baba ve oğul TR: Yürü lan maça gidiyoz, lo lo lo lo lo lo lo lo loooo oooo cimboombooom US: Lanet olsun sana Christine ! TR: Allah belanı versin Pakize! US: Ooh ,Tanrım ! TR: Rabbiiiim ! US: Tanrı aşkına Brad, kes sesini artık. TR: Hey Allah'ım sabır ver, sus lan yeter! US: Aman Tanrım, şimdi napıcaz. TR: Haydaa,ayvayı yedik ! US: Help me please.. TR: Baksana bi lan !! US: Ne derler bilirsin Jack , hayat beklenmedik süprizlerle doludur TR: Valla oğlum bi söz var hani , kaderde varsa ... US: Abi,Da Vinci Şifresi'ni okudum süper TR:: Lan bırak ! İyice entel dantel oldun başımıza US: Hey Jery gel pizza ye dostum.. TR: Hüsnü gel lan buraya, mis gibi menemen yaptık US: FBI. Bir kaç soru sorabilir miyim? TR: Polisim ben nerdeydin lan dün eşek? US: (ses cikarmadan el işaretleriyle) Sen oraya sen buraya sessiz bir şekilde.. TR: Dalıyoruz haydaaaaaaaaa !!! alıntı
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |