|
Deneme & Düz Yazılar Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Deneme ve Düz Yazılara Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
24 February 2006, 09:38 | Mesaj No:1 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
Nazan BEKİROĞLU'nun Mor Mürekkep İsimli Kitabından...
Nazan BEKİROĞLU'nun Mor Mürekkep İsimli Kitabından... [size=18px]"Pervane ateşe koşar da ışığın cazibesine, yanıp kül olur sadece. Ateşin aydınlatmak için saçtığı ışık, pervaneyi yakıp kül eder her şeyden önce. Varlığı sağlayan, yokluğa nedendir artık. Yokluğu emreden, varlığın biricik sebebi. Çünkü aşk var oluş, çünkü yok oluş... Aşk nefret, aşk merhamet. Bir bakışta gün kararır, bir bakışta gece aydınlanır. 'Gün uzar yüzyıl olur', bir an 'a gelmez bazı bir gün.. Visal firak demektir, vuslat firkat. Fuzuli bunun için diyor ya, benim derdime kılacağın derman işte bana asıl dert odur. Öyleyse, 'gittin, şimdi senle olma zamanı...' " Nazan BEKİROĞLU [/size] [size=18px](Yukarıda yer alan yazı Nazan Bekiroğlu 'nun 'Mor Mürekkep' isimli kitabından alınmıştır. Kitap kurtlarına tavsiye ederim.)[/size]
24 February 2006, 09:54 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
Arkadaşları:0
Nazan BEKİROĞLU'nun Mor Mürekkep İsimli Kitabından...
BU KİTABI SEVDIGIM DEGER VERDIGIM INSAN HEDIYE ETMIŞ IDI.......OKUDUM GUZEL...EN GUZELIDE LEYLA MECNUN VAKASIDIR TAVSIYE OLUNUR.......