|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
27 March 2006, 14:14 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Ayrilik lisani
Ayrilik lisani Ne gidişlerin beni durdurur Nede umursamaz tavırların Ne sen engelleyebilirsın sevgimi Nede anlaya bilirsin Senın anladıgın dılden degıl benım sevdam Ayrılık lisanı var dilimde Tüm kelimeler senli belkide sensiz yazıldı Tüm kelimeler belki sevdaya yazıldı belkide ayrılıga Dedim ya senin anladıgın dılden degıl benım sevdam Acı var benim dilimde Ama senın mutlulugun var yüreğimde Ayrılık lisanı konusuyorum belki ama Ayıramadı bu lisan senı benden Gidişlerin bitiremedi sevgimi Lisanımı değiştirdi sadece Mutluluk konusmayı unutturdu sadece Ayrılıgı eş etti onun yerine Buyuk Sevdamın İçinde Koca Bır Yalandın Sen Buyuklugunu Asla Anlamayacagın Kucuk Bır Ayrıntısın Sen Ve Bu Senı Sevmeme Engel Değil... |
27 March 2006, 17:59 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
Arkadaşları:0
|
Ayrilik lisani
[size=18px]Geçer gözüm
İçimizden bir aşk geçer Ve keder Ve heder olmuş bir hayat Nasıl geçerse zehir damarlarımızdan Öyle yavaş öyle deşer de geçer İbrahim Sadri[/size] |
28 March 2006, 14:40 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
Arkadaşları:0
|
Ayrilik lisani
Geride Kalan
o tren gitti ben kaldım bir güz yaprağıydı hüzün döne döne indi önüme yerde ezik bir karanfil gözlerimde son gülüşün ve belki hâlâ sallanan elin o tren gitti ıpıssız kaldım yaslandığım ağaç gövdesi nasıl anlasın beni? gittikçe daha uzaksın ses yok kulak dayadığım raylarda kim duyacak içimde kopan çığlığı kim görecek beni kör karanlığında gecenin? gökte akan bulut varır mı senin gittiğin topraklara benden sana taşır mı bu yağmuru? rüzgara bıraktım kendimi sürüklenip gidiyorum bir şiir seni fısıldıyor boşluğa düşüyor adımlarım sigaram söndü ateşim yok meyhaneler çoktan kapanmış kendime çekilsem limanım belirsiz pusulam kayıp o tren gitti ben kaldım bir güz yaprağıydı hüzün döne döne indi önüme