|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
05 June 2006, 00:07 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
Arkadaşları:0
Dönen Alçak Olsun
Dönen Alçak Olsun [size=18px]SEVDAMIZIN ADI BERRAK SONU TOPRAK DONEN ALCAK OLSUN[/size] Attigim her adim benden uzakta Bastigim her yerde yokmusum meger Çirpinirken 'ben' denilen tuzakta 'Ben' bana saplanan okmusum meger.. Aklim kumsal iken, ben toz paresi Çiktikça yüksege, alçalir oldum.. Düsündüm, derdimin nedir çaresi Susarak konusmak, sonunda buldum. Esrarl? vuslata bir adim kala Hasretin vecdiyle, ben kement attim Yürekte bogulmak, ne güzel bela Battikça kurtuldum, çiktikça battim.. Görünmez cevheri buldum diyerek Körlügü kör ettim, deli bir tasla Bilmeyi bilmeden, bildim diyerek Boslugu doldurdum, dolu bir bosla. Nasillarin sebebini sorarken Sualimi cevapladim niçin'de Çoklugumda yoklugumu araken Yalniz kaldim yiginlarin içinde.. Satir, satir böldü beni heceler Her kirkimi, kirka yardim savustum Boslugumu kucakladi geceler Sessizlikte, gürültüyle bogustum.. Var'da yoku, haykirirken her seda Aklim ki, aklimi basimdan aldi O'na gidiyorum, bana elveda Sonsuz olan sona, bir nefes kaldi.. Uğur IŞILAK
05 June 2006, 14:28 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
|
Dönen Alçak Olsun
Ölüm Adın Sevda Olsun...
Ölüm adın sevda olsun, Sen kalleş olamazsın... Ölüm adın canan olsun, Sen canım alamazsın... Canım içre duydum seni, Can gözüne koydum seni, Sevi ile yudum seni; Sen canım alamazsın... Demiyorum çek git ölüm, Canım içre gir yit ölüm, Güzel ölüm, yiğit ölüm; Sen canım alamazsın... 27/28 Şubat 1993, Gaziantep Bülent Özcan
05 June 2006, 16:26 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
882
Üyelik T.:
23 May 2006
:)
ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK ŞAHİKA
... Satir, satir böldü beni heceler Her kirkimi, kirka yardim savustum Boslugumu kucakladi geceler Sessizlikte, gürültüyle bogustum.. ... YİNE GÜZEL BİR ŞİİRİ PAYLAŞMIŞSIN HEPSİ ÇOK GÜZEL DİZELER TEŞEKKÜRLER
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |