21 April 2006, 20:00 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
UmuTSuZLuK ZaMaNi
UmuTSuZLuK ZaMaNi Benim aşka cesaretim, Senin de isteğin yoktu. Ben inandırdım,umutlandırdım kendimi Belki de hep kandırdım, ama artık Umutsuzluk zamanı,hüzün zamanı Belki de gerçekleri görme zamanı Yine de ufacık bir ümit var, içimde saklanan Seni istemem, senden vazgeçemememdir Bu ümidin yaşamasını sağlayan. Sen olmazsan aşk da olmasın Çok da önemli değil. Benim için sensin önemli olan, aşk değil Çünkü benim aşk tanımım sensin; Sözlüğümde sevdanın karşısındaki, Mutluluğun karşısındaki tanım da ‘Sen’ olduğun gibi... Mutluluk da senin olsun, Umutlu günler de... Hüzünler ise benim olsun Sen hiçbir şey bilmeden; Mutlu ol acı çekmeden... Her gün bir mucize bekleyeceğim Senli günleri bana sağlayacak bir mucize. Sen olacaksın her dileğim; Mumları söndüreceğim zaman, Bir yıldız kaydığı zaman, Bir dilek tutmam istendiği zaman... |
21 April 2006, 20:53 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Arkadaşları:0
UmuTSuZLuK ZaMaNi
Umut ve Ben Umudum var Sevdalım umut Gün olur yağmur ekeriz göğün göğsüne Birlikte Umut yağmur olur, çiçek olur, açar yar elinde Ben gözyaşı biçerim yarin bakmadığı gözlerimde Yalnız… Kah kuş olur umut Takılırım kanadına gezeriz olmaz düşlerde Birlikte… Umut düşlerde kalır, Ben uyanıp kör karanlıklarda ağlarım Yalnız…. Kah yıldız olur umut Ben kuyruğu olurum Kayarız gecenin en derinlerine Birlikte…. Bir dilek tutar sevgililer ardımızdan Umut onların olur Ben uykusuz seherlere düşerim Yalnız….. Kağıt olur umut, kalem olur Şiirler yazarız, sevda şiirleri Birlikte….. Kalem gerçeğe çarpar, umut gidiverir sebepsiz Ben son mısraya düşerim Yalnız…. Nefes olur umut Çekerim onu gönlüme doyuncak, yaşarız sevgilerde Birlikte…. Ve ömür dolar bir akşam vakti Umut başka bir yar bulur kendine Ben son kez tükenirim ve yine Yalnız…..