30 April 2006, 20:10 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Zalim'ime
Zalim'ime Zalim'ime.. Sen hiç hayal kırıklığına uğradınmı Gözünü açtığın ilk anda Sevdiğinle mutlu bir gelecek Hesaplarken Mutsuluğun ortasında buldun mu Kendini Yalnız kaldın mı, en mutsuz anında Ölümü düşündünmü cesaretsiz zamanında Ve Kendi kendine yenildin mi çoğu zaman Çıldırmışken iki duygun göz aradın mı Seni sakinleştirecek ve Nefessiz kalıpta bir soluk oksijen bulamadığın Zamanlar oldumu hayatında? Benim şu kısa geçmişim hayal kırıklıkları ile Dolu� En güzel şeyleri hesaplarken En kötüsüne razı oldum Çoğu zaman. Güllerle dolu yollar düşlerken, Dikenler üstünde buldum kendimi. Hep gözümde yaşlar, Hayatımda kayıplar vardı. her şeye rağmen güçlükleri göğüsledim Yalnızlığa da direndim. İyi olarak bir ben vardım dünyada Bir tek Ben!! Herkes kötüydü Yalanlarla doluydu çevrem Sonra sen belirdin birden Sessizce girdin dünyama İtiraz bile edemedim. Kalbim dar diyordum Kimsenin sığamayacağı kadar dar!! Ama sen girdin kalbime.. Tam hayatın tadını keşfeder olmuştum ki Ansızın çektin gittin Gelişin gibi� Zalimce Yanlış yer ve zamanda terk ettin beni Artık ayakta da duramıyordum sayende Güveni unutup, hayata küstüm O günden sonra beterin beterini yaşadım hep Mutlu yarınlar düşlerken Mutsuzluğun tam ortasında buldun mu kendini?? Zaten ağırdım Artık ayakta da duramayacaktım Çivi çiviyi sökmüyordu bende Dostlar bu yarayı kapatmıyordu asla!! Yaşayıp gidecektim bu yükle Mecburdum.. Çünkü kalbim seçti onu Acısıda benimdi. Kör olmalıyım ağlamaktan, Hatta ölmeliyim.. Kalbim seçti onu.. Kendim çekmeliyim. |
01 May 2006, 04:20 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Arkadaşları:0
Zalim'ime
NERDESİN 9. gün batımı, ben seni bekliyorum yine, Dünya hiç durmaksızın dönüyor etrafımda, Denizin dalgası yüzüme vuruyor sanki, Beni içine çekmek istiyor, olmuyor sensiz, Zaman tükeniyor aşkım, ya gel ya haber ver, Biliyorum, gelmeyeceğini biliyorum, sabrediyorum, Ölsem; sensiz bir ölüm olmuyor, sen olmalısın, Yaşasam; zaten sensizim, yaşayamıyorum ki, Her şeyi çift yaratmış RABBİM, ama tek bir şeyi, Kalbi tek yaratmış, eşi sende saklı, sende çarpıyor, Ben kendimi bırakıyorum, sensizlikle sana, Yüreğim yüreğine gebe olmuş , artık anlasana, Dünler yok, bugünler silinmiş, seni bekliyorum yarınlarda, Bak yine sabah oluyor, sensiz bir gün daha doğuyor, Ben yine bitkin, yine hasta, yine sensiz ve yalnızım. Artık sende bir zalimsin, benim Azrailimsin, Beni öldüren sen, sensizliği yaşatan sen, Bana söz veren, sözüm yemindir diyen sen, Nerdesin?
03 May 2006, 09:34 | Mesaj No:3 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
İsyan...
Saat gece yarısı dört dolaylarında turluyor şimdi.. Camlara vuran yağmur taneleri, Yüreğimden süzülüyorlar sen olup damla damla.. Hani gelicem demiştin ya bir gece yarısı.. Bu gecede o gece değildi.. Başımı dayadığım camların serinliğide almıyor Cayır cayır yanan alnımın ateşini.. Neye dokunsam kor oluyor.. Köze dönüyor avuçlarımın arasında.. Gözüm yerde çiftlenmiş duran terliklere takılıyor.. Biz bir çift terlik dahi olamadık seninle.. Yanyana gelemedik hiç bir zaman.. Hep dikendik birbirimize.. Ama ne batabildik, Ne kanatabildik.. Ne kırıp atabildik birbirimizi.. Sahip olamadığımız bir bütünün parçalarıydık.. Ben hep gecede bekledim güneşin doğmasını, Sen hep gündüz görmek istedin yıldızları. Onca doğrunun arasında, Yanlışı bulmaktı hünerimiz.. Şuracıkta duran battaniye kadar, Saramadık birbirimizi, ısıtamadık.. Ya senin üstün açık kalıyordu, Ya benim ayaklarım dışarıda.. Bir karışlık sedirde, İki beden .. Değemedik bile birbirimize.. Aynı bardakta su damlasıydık, Karışamadık.. Aynı yemeğin tuzu , tadıydık.. Aynı damakta kalamadık.. Biz, eldik yanyana iki kolda. Hiç kenetlenemedik... Rüsgardın, Asi, hoyrat alabildiğine deli esen.. Saçalarıma karışamadın... Dilek tutupta, denize attığım bir paraydın.. Dibe batamadın.. Bir yıldızdın, Kayamadın... Kök salmıştım sana, hayat dolu, canlı , dipdiri, Sen o kökte hayat bulupta çiçek açamadın.. Al gayri bu canı fazla dedim, Sandalyeme bir tekme bile vuramadın!... ZeyNO.... 2006