|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
12 March 2007, 16:35 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
Arkadaşları:0
|
ADIN YOK!
ADIN YOK! ADIN YOK! Hergece bir şair hapsedilircesine; alfabenin TETİKÇİ bir harfine E tipi değil,F tipi hiç değil Yirmidokuz harfli bir yalnızlıkla başlamalı seni sevmelere... Sor buluta;Kim daha çok ıslandı bilir mi Haklı bir kavgada;Çok yara almak erdem mi? Varsın olsun,Ben seni yağmur sonraları şehri tekrar devralan sancılar gibi,yaralarım gibi,ıslanmışlığım gibi seviyorum Ben seni beklerken öğrendim sevdiğim Yokluğunu da senin kadar sevmem gerektiğini Ben seni beklerken öğrendim Keşfettiğim intiharlara inatla ölmemeyi! Ama hergece ihzarlı ve bir o kadar da ihtarlıyken yaşamaya Dağ deviren bir hasretle susuyorum adını Adın yağmur, Adın özlem, Adın YOK Adın çok bilindik bir şiir senin Bir şiir ki;Şairine YASAKLI! Onur ÖNAL
12 March 2007, 16:49 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
Arkadaşları:0
|
ADIN YOK!
Adını Sen koy
Ne zaman yüzüne baksam yalnızlığın o mutlu gerilimi O öksüz göl hızla derinleşir biliyorum, acılarım hiç bitmeyecek, bu öyle bir yeşil Ne zaman gözlerinin içine baksam, biliyorum ikimizi de aşar, o kapının ardındaki masal bense yüreğimin bu hallerinden korkar, kalırım bir hız trenine bindirilmiş küçük bir çocuk gibi geçip giden yüzlerine bakar kalırım Ömrün kısalığı çarpar camlara ateş hızla yayılır içerilere Akşam olur, evler dolar boşalır acıyla erir, yüzüne aşık çocuk Ne zaman gözlerinin içine baksam, bliyorum İkimizi de aşar, o kapının ardındaki masal Cezmi erSöz http://www.siirbul.com/?sayfa=siir&siir_id=20672
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |