|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
21 March 2006, 09:52 | Mesaj No:11 |
Durumu:
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
Arkadaşları:0
|
Gözlerim Doluyor...
Saçların silinir düşümden önce, Hayalin tutuşur düşüncelerde Sevda mı? O ne ki Erir günden güne Bitmeliysen bit, Beni bitirme. Seçmedim mevsimden ben ayrılığı, Zamanla bitmeyi sen belirledin Günlerden karayı ben istemedim, Bitmeliysen bit, Beni bitirme. Bitir kendini, Aşkımız gibi Bende kalma git yeter! Beni bitirme. İçim titriyor Tüm bitişlerde Bende kalma git yeter! Beni bitirme. Anacak şarkılar belki olacak, Sanma ki; susacak sana dualar O aşk ki; bir daha yaşanmayacak Bitmeliysen bit, Beni bitirme... Soner Arıca[/size] |
21 March 2006, 11:01 | Mesaj No:12 |
Durumu:
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
Arkadaşları:0
|
Gözlerim Doluyor...
[size=18px]Dilim Ayrılık Söyler
Bu sana yazdığım son mektup belki, Sen bunu okurken her şey bitmiştir. Ve yağmur bakışlım şunu da bil ki, Sevdiğin o adam artık gitmiştir. Hem sonra hiçbir şey sonsuz değil ki, Aynalar kırılmış, bir şey yitmiştir. Bu sana yazdığım son şiir belki. Bu benden aldığın son haber belki, Son sözüm saklıdır satırlarında. Güzel yüzün derbeder belki, Bir umut kalmadı artık yarında. Yüzün anlamını kaybeder belki, Bir şeyi tükettik ilkbaharında. Bu benden aldığın son şiir belki... Ömer Karayılan[/size] |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |