|
Fıkra Diyarı Ben Bugün Hiç Gülmedim, Hiç Neşelenmedim Diyenlere Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Eğlence Zamanı... |
|
Seçenekler |
11 October 2006, 09:29 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
Arkadaşları:0
|
KERESTE
KERESTE Kereste > > > > Aşağıda anlatılanlar gerçekten olmuş. Saf Anadolu > > çocuğu mu, yoksa çarıklı erkan mı bilinmez.. > > > > Boyunun ölçüsü > > > > Dışişleri Bakanı Abdullah Gül birligin teftisini > > bitirmis, erlerin genel kültür bilgilerini > > degerlendirmeye başlamıştı. Mesafe tahmini, ölçü, > > ölçü birimleri soruluyordu. Abdullah Gül, Bolu'lu > > bir ere sordu: > > > > -Benim boyum tahminen kaç santimdir? > > > > -Tipa tip 180 cm efendim. > > Gül, dogrulugunu görünce, erin karsisindaki diğer > > bakanların da boylarinin ne kadar oldugunu sorar, > > hayret bir sekilde hepsi dogru çikar. > > > > Durumu izleyen Recep Tayyip Erdoğan, merakini > > yenemez, o da sorar. Er cevaplar: > > > > -Sayin Başbakanım, sizin de boyunuz 185 cm'dir. > > > > Erdoğan, kendi boyunu da tipa tip bildigini görünce > > tekrar sorar: > > > > -Sen, hiç yanilmadin. Nasil tahmin ediyorsun? > > > > -Başbakanım, ben kereste uzmaniyim, sivilken, > > Bolu'daki kereste fabrikasinda kesilen bütün > > keresteleri uzunluguna göre ben tasnif ederdim...
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |