|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
09 February 2006, 09:24 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
Arkadaşları:0
|
MİĞFER
MİĞFER MİĞFER Yağmur sinmiş toprağa usulca geceden su içiyor göçmen kuş ölü bir askerin ters dönmüş miğferinden Çok yaşamayı diliyor siperlerin içinde birbirlerine askerler hapşırık sesi beklemeden Korkulacak bir şey olmazdı gözlerinde belki ölmek onca silah sesinden kaçmasaydı kuş telaşlı ve ürkek
09 February 2006, 12:38 | Mesaj No:2 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
MİĞFER
Miğferimde bir delik
Dün yine seni düşündüm Ellerim ısındı pamuk avuçlarında Ah çocuk! Ellerin küçük Ellerin sıcak Bırak dereler aksın yanaklarımdan Sen benimle büyük ol yine Ben seninle çocuk. Sen giderken Derin,mavi bir boşluk bıraktın bana, Ne zaman başımı kaldırsam O sözler gelir aklıma; ............Seni özleyeceğim ............ Beni unutma ............ Baba! Bir çınar gibi ayakta kalmak demiştim Evet Ama, Yaşamak derken bunu kastetmemiştim! .. Miğferimde Bir delik gibi duruyor hasret, Umutsuz yarınlarda tükeniyorum, Şakağıma süzülen kan mı ............................... ter mi, Kelimeler bunu anlatmaya yeter mi? Hakan Yaşar
01 March 2006, 17:29 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
|
MİĞFER
ÇİLE
Bizim hiç bir hürriyetimiz yok, Hiç bir hürriyetimiz, Ne çalışmak, ne konuşmak, ne sevişmek, Sen orda bağrına bas dur en büyük çileyi, Ben burda en büyük çileyi doldurayım, Ekmeğe muhtaç, hürriyete muhtaç, sana muhtaç. Sen orda dalından koparılmış bir zerdali gibi dur, Ben burda zerdalisiz bir dal gibi durayım.
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |