|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
27 February 2006, 10:31 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
738
Üyelik T.:
17 February 2006
Arkadaşları:0
|
Veda
Veda Hiç bir şey getirme dile, Beni anlamadı sanma. Aşkta kaybetmişsem bile, Gururumla oynama. Üzülme, el aç Allaha, O seni yoluna koysun. Ararsan beni bir daha, Sebebi sevdiğin olsun! Ne bir dilek ne teselli, Çare olamaz sancıma. Benim halim zaten belli, Sakın sen bana acıma. Meyletme rüzgara yele, Bir selam dahi yollama. Öldüğümü duysan bile, Hüzünlenip ağlama. Madem ki böyle istedin, Giderken ardıma bakmam. Artık kim ne derse desin, Sigarayı bırakmam. Üzülme, el aç Allaha, O seni yoluna koysun. Ararsan beni bir daha, Sebebi sevdiğin olsun
27 February 2006, 10:33 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
738
Üyelik T.:
17 February 2006
|
Yalnızlık Aşkı
Seni seviyorum ama…
Yinede özlüyorum yalnizligi. Bazen… Issiz bir çölde, bombos bir odada, Sirilsiklam saganak yagmurun altinda… Yalniz olmak istiyorum. Ne sen, nede bir baskasi… Nerede ne konumda oldugum Hiç önemli degil. Tekrar baslamak istiyorum… Özgürlügümü istiyorum ben Yalniz oldugum o eski günleri! Tamam… Tamam… Hemen kizma! Ama ne olur anla. Ara sira böyle oluyor. Her zaman degil. Bir agacin altinda, Saatlerce oturmak istiyorum. Tek ses duymak istemiyorum. Zaten duyamiyorum! Kimse olmasin o anda Yanimda, arkamda, çevremde, görünürde… Aslinda fark etmiyor Kimseyi göremiyorum
27 February 2006, 10:42 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
|
Veda
[size=18px]Yıldız Gözlüm[/size]
Bu kez alnından öpüyorum Gidiyorum iki gözüm Neden diye sormazsın biliyorum Seni bu yüzden seviyorum Gece uyurken açık olmasın üstün Ayaza meydan okuma kalın giyin Kendi gider hatırası kalır Evladiyelik değil aşk dediğin Kirli sakallarımı sevdiğin günden beri Hasat mevsimi gelmedi yüzüme Ayrılık ensemizden hiç inmedi Ellerim başka ele değmedi Sana benden yalan yok bilirsin Alnım açık gül yüzlüm Hadi sil göz yaşlarını Ve hakkını helal et yıldız gözlüm Yar Yar Benim için ağlama Bana o koyar Gördüğümüz günler Gezdiğimiz yollar Yakama yapışırda hesap sorar. [size=18px]Uğur Arslan...[/size] |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |